088-Кодът на наглостта
Re: 088-Кодът на наглостта
(woo)[Quote] Всеки абонат е ценен, но услугата става все по-мизерна и няма с какво да задържим клиентите”, разказва служител на Мтел.[/Quote] Самата истина(yes)http://www.youtube.com/watch?v=TsGG2VYTc5M
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
стига с този "филм" на някакъв тип,който няма да обяснявам на какво прилича,но явно страда за малко внимание.
А клипчето със сърцето, тениските и логото кефи ли те?
А сините палячовци с БОБА?
Или песничката на рапъра докаран до състояния за саморазправа
Кажи кое е изкуство с инвестирани хиляди левове и кое е пошла самодейност?;)
А сините палячовци с БОБА?
Или песничката на рапъра докаран до състояния за саморазправа
Кажи кое е изкуство с инвестирани хиляди левове и кое е пошла самодейност?;)
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
По - голяма простотия не съм чел. Не е имало момент, когато Мобилтел не е знаел какъв ми е тарифният план и колко отстъпки съм ползвал :D Айде не пишете глупости, просто хората са прости, не знаят какво ползват като отстъпки и после реват що имат 100 лв сметка( а нашия е на 5 лева план с 5 номера, а говори с който види)...
Абе не е точно така.....когато имаха проблеми не ми се отчитаха безплатните минути....имам любим номер с който имах близо 500 минути.....* 0,32 са си 160 лева...обадих си на оператор и ми кодиргираха сумата, а не че хората не знаят какво ползват.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
дори някой да е имал проблеми или каквото и да е слюбим номер,това не е защото "базта на мтел е изтрита и те не знаят кой какви отстъпки има" :D