10 причини да не станете клиент на GLOBUL
Re: 10 причини да не станете клиент на GLOBUL
ГлоБул е (според мен) последния оператор.
Най-губещия е ГлоБул, и в обслужване и ценови политики.
Няма стимул за развитие и разчита, да задържи статутството си.
Единственния фактор който раздвижва "пазара" и предизвиква някакви промени е М-тел и Вива - като догонващи, а М-тел като "лидери".
А ГлоБул за "ПАРАЗИТИТЕ".
Нищо не допринасят за по-добро развитие, както за цени така и за подобряване на продукта.
ГлоБул са "изтърсаците", образно казано.
Без никакав потенциал (в сравнение на МОНОПОЛИСТИТЕ <гиганти> М-тел и Вива)
Най-губещия е ГлоБул, и в обслужване и ценови политики.
Няма стимул за развитие и разчита, да задържи статутството си.
Единственния фактор който раздвижва "пазара" и предизвиква някакви промени е М-тел и Вива - като догонващи, а М-тел като "лидери".
А ГлоБул за "ПАРАЗИТИТЕ".
Нищо не допринасят за по-добро развитие, както за цени така и за подобряване на продукта.
ГлоБул са "изтърсаците", образно казано.
Без никакав потенциал (в сравнение на МОНОПОЛИСТИТЕ <гиганти> М-тел и Вива)
Na globul sum ot sumoto im puskane kato bqh na vaucher bqh dovolen. Sega sum na taksa i hich ne sum dovolen. To golqma naglost golqmo nesto vivatel vkarvat oferti mtel susto a globul si pravqt bazik slde okolo 2 meseca mi izticha dogovora i ako ne v karat nqkakva nova programa si minavam na mtel ili viva. Seki znae che navremeto globul napravi klienti s po niskata si cena na razgovorite sprqmo mtel a se ga kogato cenata i na trite operatora sa po 0.32 st globul e tolkova nazat che si nqmat i predstava.
Е ти пък по-лесна задача от това не може ли да направиш :))
Недостатъци при Глобул с лопата да ги ринеш .. дайте да се опитаме да намерим 10 причини човек да им стане абонат - ако е възможно де ..
Недостатъци при Глобул с лопата да ги ринеш .. дайте да се опитаме да намерим 10 причини човек да им стане абонат - ако е възможно де ..
Аз имам една карта на договор и няма активиран CLIR изписва ми "Услугата не е налична"
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Taka e. Za momenta naj NEizgodniqt operator e Globul.
Съгласна с всичко, включително с допълненията "лошо покритие" и "некоректни и груби с клиентите".
Ще добавя и ужасните технически проблеми при Глобул 2в1 (а може да има подобни и при други програми):
първо - при включване на телефона, след като е бил изключен, ме информират за това кой ме е търсил със закъснение до 12 чАса. Същото се отнася за смс-ите
второ - при превключване от едната на другата линия ми изчезват всички смс-и!!!
Ще добавя и ужасните технически проблеми при Глобул 2в1 (а може да има подобни и при други програми):
първо - при включване на телефона, след като е бил изключен, ме информират за това кой ме е търсил със закъснение до 12 чАса. Същото се отнася за смс-ите
второ - при превключване от едната на другата линия ми изчезват всички смс-и!!!
и аз ползвам 2в1, но не съм имал проблем с СМС-ите... а извесяването май и при нормалните карти се бави...
Със сигурност не е от апарата, понеже смених три...
Възможно е проблемът да не е при всички абонати, но въпреки това губенето на смс-и е толкова изнервящо, че нямам търпение да се махна от Глобул.
Възможно е проблемът да не е при всички абонати, но въпреки това губенето на смс-и е толкова изнервящо, че нямам търпение да се махна от Глобул.
Прочети тази тема: http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=globul&Number=1948516488&page=2&view=collapsed&sb=5&part=
Обърни внимание на отговорите на Чo :). Проблемът не е в Глобул, а в твоя телефон.
Обърни внимание на отговорите на Чo :). Проблемът не е в Глобул, а в твоя телефон.
"Предполагам (не съм ползвал/пробвал), че може да преинициализират памета за SMSите в картата при смяна на линията.
Мога само да предложа да смениш телефона с такъв, който съхранява SMSите в телефонната си памет." - това казва Чо
Не виждам защо да трябва да съхранявам смс-ите в тел.памет и защо да ми изчезват при смяна на линията. Това Е проблем на Глобул.
Мога само да предложа да смениш телефона с такъв, който съхранява SMSите в телефонната си памет." - това казва Чо
Не виждам защо да трябва да съхранявам смс-ите в тел.памет и защо да ми изчезват при смяна на линията. Това Е проблем на Глобул.