1000 мегабайта за 1 лев и 1000 национални минути за 1 лев всеки ден
Re: Re: 1000 мегабайта за 1 лев и 1000 национални минути за 1 лев всеки ден
[Quote]Доста медии писаха как в Австрия или Испания например дизела се продава за 0.95/0.99 евро! Но по нашите бензиностанции нищо не се промени! Защото Бойко си играе картите с Валентин Златев и му дреме за народа![/Quote]
Идат избори. Да не мислиш, че Бойко ще бръкне в собствените си мултимилардни сметки в офшорките(както се носи мълвата) да купува избори?
Вальо ще му ги купи за да може да издевателства над народа. Иначе кой нормален ще го избере, "тоз патриот"?
Идат избори. Да не мислиш, че Бойко ще бръкне в собствените си мултимилардни сметки в офшорките(както се носи мълвата) да купува избори?
Вальо ще му ги купи за да може да издевателства над народа. Иначе кой нормален ще го избере, "тоз патриот"?
Re: 1000 мегабайта за 1 лев и 1000 национални минути за 1 лев всеки ден
Възползвахте ли се от тези пакети и ако да,то колко пъти? И ако да,то успяхте ли да изразходите за 24 часа трафила или минутите? Дали ще удължат това промо след края на месеца? Според мен ако не се ползва много масово и ако не се изразходват всички минути или мегабайти могат да го оставят,но ако се ползват минутите до край и то към други мрежи,мисля,че не е много изгодно за Оператора!
Re: Re: Re: 1000 мегабайта за 1 лев и 1000 национални минути за 1 лев всеки ден
В Австрия на аутобана бензина е 1,5 евро и нагоре. Стига спекулации. Но пък храните в Германия са едно 20 процента по-ниски от тези в България. Имат предплатени тарифи за 5 евро за 300 мин към всички+300мб бръз интернет. Но като свърши пада на 56кбс
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
В момента имат оферта-29.99лв- 2000 мб, неограничени разговори,100 към 1 зона. 30 дена по 1 лв.-1000 мб, 30000 мин. Как не е изгодно за оператора....
Днес ми предложиха от Теленор специално предложение за да си предподписа догорова 20 лв такса 1000 мин към всички и към Зона 1 и 100 от тях за Зона 2 и мобилни и 2000 мб интернет.Нямало да я има другия месец само сега.И нямало да има коледни промоции това бяха думите на служителя.
Re: Re: Re: Re: 1000 мегабайта за 1 лев и 1000 национални минути за 1 лев всеки ден
Тази тарифа се предлага за пренос и подновяване вече няколко месеца.Разбира се никой не може да ти гарантира докога ще е активна.Има и друга подобна 1000 нац. минути , 2000 мб, 400 мин резерв и 4000 мб резерв за 15 лева,има тема за това.Относно Коледните промоции-не знам какво ще се случи,но от много години не помня Коледа без промоции!
Re: Re: Re: Re: Re: 1000 мегабайта за 1 лев и 1000 национални минути за 1 лев всеки ден
И аз мисля да изчакам.
Re: 1000 мегабайта за 1 лев и 1000 национални минути за 1 лев всеки ден
На фона на предстоящото 4G от 1 декември си мисля,че шанса да удължат промото с 1000 мб за лев за ден е нищожен.
И защо си мислите, че като пуснат това 4G и народа, ще се юрне да купува допълнителни пакети или да сключва нови договори? Реално 3G мрежите и на трите оператора са достатъчно добри, за да можем да браузваме, гледаме тв, да сваляме музика, радио, стрийминг и други... Така че това с пакетите за лев 1000мб мисля, че ще остане. Много пара свалят от това. Не ми се вярва да приключат с една добре работеща схема.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Съдя по себе си,ще ти кажа защо мисля така. Аз ползвам мобилен нет основно когато съм в колата и чакам някого да кажем 30 мин. и за тези 30 мин. съм в нета без значение колко клипа ще гледам и колко страници ще отворя,просто е за време.По тази логика бързото 4G ще дръпне повече обем за това време.