123 Вивател
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Re: 123 Вивател
Операторите са любезни и винаги са отговаряли компетентно на въпросите ми. Понякога съм изчаквал за да проверят, но мисля че това е нормално. Лошото е, че доста трябва да чакам докато се свържа. По принцип се обаждам рядко на helpdesk, но предната седмица ми се наложи и чаках 7 минути, което не прави добро впечатление. Вивател се разрастна, мисля че трябва да разширят и call центъра си, все пак никой не го интересува какви проблеми имат, те просто ТРЯБВА да предлагат добро обслужване без оправдания.
А като звъните толкова често на оператор, какво го питате? :)))))
PRAVILNO ne sa vinovni TE a skryndzite ot VIVATEL deto ne iskatda naemat povee personal za da poeme opa6kite... 6tom ima tyrsene trqbva da osigurite OBSLUJVANE za VSI4KI.. kak si q mislite vie taq rabota... em 6te ni pribirate parite em 6te vi 4akame nie po 5 4asa za da ni opravite PROBLEMITE PO VA6ATA MREJA I SISTEMI?! e tova se kazva naglost !
АЗ лично небих коментирал кадърността на Хората,но сам съм се убеждавал в нея,мнението е лично.Доколкото знам КРС има изисквания доколко трябва клиент да чака преди да се свървже с обслужващия център,незнам някои сезиран ли е за 10-15 минутнте чакания.Ако на Titan му изписва мрежата заета не е нормално всеки IVR има канали за свързване с ператорор при така написаното си павя извода че IVR-a на Вивател е нефункционален спрямо клиентите и нуждите им?
btcmobail - това така ли е?
Надявам се да получа отговор от теб.
btcmobail - това така ли е?
Надявам се да получа отговор от теб.
Извинявам се ако съм обидил някои.Питам на 123 кой е единния телефон за спешна помощ (визирайки 112) и получавам отговор - г-не. Не сме справки имате ли др. въпроси,абе те бомби гърмят има хора за евакуиране, а те ме пращат на справки, звъня на Глобул и първия който ми отговори го изтреля като тапа от шампанско 112.
"Да не говорим,че повече клиенти звънят за глупости на 123 и то по 20 пъти на ден!!!!"
Да разбираме че според теб клиентът е досадник че звъни на 123,или че е тъпанар и звъни , не знае условия, планове, тарифи и т.н.,или че някои не му е обяснил да не се обажда 20 пъти?
"Да не говорим,че повече клиенти звънят за глупости на 123 и то по 20 пъти на ден!!!!"
Да разбираме че според теб клиентът е досадник че звъни на 123,или че е тъпанар и звъни , не знае условия, планове, тарифи и т.н.,или че някои не му е обяснил да не се обажда 20 пъти?
Аре малко по-спокойно а?Не си ти човека който ще казва кой е умен кой тъп и подобни определения!!!Явно е че общата ти култура е ниска,но не е нужно да ни го показваш!Ако си бивш или настоящ недоволен служител на вивател не е тук мястото да си избиваш комплексите!!!Не са виновни служителите,че има опашки!Да не говорим,че операторите на вивател на най-отзивчивите сравнени с тези на мтел и глобул!
Казвам,че сигурно 30% от обажданията са "колко е часа""защо на Пешо телефона му е изключен и кога ще си го включи""може ли да ми пуснете 1лв бонус""днес безплатно ли се говори""псуване от пъпчиви пубертети и пияници и т.н. и именно заради подобни субекти нормалните хора, наистина имащи проблем или въпрос към оператор им се налага да чакат по 10-15мин!
Не искам да ми отговаряш, защото не смятам да влизам в безмисленни форумни спорове точно с теб!Никъде не съм споменавал думата тъпанар,която сли сложил в цитата си но явно те влече да обиждаш хората!!!!Сподели ми само,защо след като знае номера 112 звъниш на оператор да питаш как е????да не говорим,че си има номер за справки 11800 за тази работа!
Лек ден
Казвам,че сигурно 30% от обажданията са "колко е часа""защо на Пешо телефона му е изключен и кога ще си го включи""може ли да ми пуснете 1лв бонус""днес безплатно ли се говори""псуване от пъпчиви пубертети и пияници и т.н. и именно заради подобни субекти нормалните хора, наистина имащи проблем или въпрос към оператор им се налага да чакат по 10-15мин!
Не искам да ми отговаряш, защото не смятам да влизам в безмисленни форумни спорове точно с теб!Никъде не съм споменавал думата тъпанар,която сли сложил в цитата си но явно те влече да обиждаш хората!!!!Сподели ми само,защо след като знае номера 112 звъниш на оператор да питаш как е????да не говорим,че си има номер за справки 11800 за тази работа!
Лек ден
"Да не говорим,че операторите на вивател на най-отзивчивите сравнени с тези на мтел и глобул!"
Празни приказки на фона на грубото ти държане спрямо клиент на вивател.
"Казвам,че сигурно 30% от обажданията са "колко е часа""защо на Пешо телефона му е изключен и кога ще си го включи""може ли да ми пуснете 1лв бонус""днес безплатно ли се говори""псуване от пъпчиви пубертети и пияници и т.н...."
Ако мислиш, че само сред клиентите на вива има идиоти, толкова по-зле за теб. От такива обаждания страдат всички. Наскоро във форума бе публикувана подборка от "идиотски" обаждания, прочети я ако вече не си го направил.
При вива проблемът е ясен, при тези големи загуби няма как да си позволят достатъчно персонал.
Празни приказки на фона на грубото ти държане спрямо клиент на вивател.
"Казвам,че сигурно 30% от обажданията са "колко е часа""защо на Пешо телефона му е изключен и кога ще си го включи""може ли да ми пуснете 1лв бонус""днес безплатно ли се говори""псуване от пъпчиви пубертети и пияници и т.н...."
Ако мислиш, че само сред клиентите на вива има идиоти, толкова по-зле за теб. От такива обаждания страдат всички. Наскоро във форума бе публикувана подборка от "идиотски" обаждания, прочети я ако вече не си го направил.
При вива проблемът е ясен, при тези големи загуби няма как да си позволят достатъчно персонал.
Пак ще повторя - ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИИТЕ!!!
Телефон 112 не съм го знаел затова съм се обадил.
Вивател част от БТК ли е?Единния номер 112 на БТК ли е?Номер 0800100 на БТК ли е?Номер 11800 на БТК ли е?
И най- малко говориме за кризисна ситуация.Аз не питам защо като сам в района на взривовете ( там работя ), имам в момента проблем с мрежата- това го разбирам нормално е.Тези посочени въпроси сигурно само при Вас във Вивател се задават,в Глобул и Мтел ги няма?Там определено не се чака по толкова.Виждам че си компетентен по услугите на вивател,дай някакъв маил за контакт да те питаме теб, а не да натоварваме 087123, да не претесняваме Учтивите! девойки.
Телефон 112 не съм го знаел затова съм се обадил.
Вивател част от БТК ли е?Единния номер 112 на БТК ли е?Номер 0800100 на БТК ли е?Номер 11800 на БТК ли е?
И най- малко говориме за кризисна ситуация.Аз не питам защо като сам в района на взривовете ( там работя ), имам в момента проблем с мрежата- това го разбирам нормално е.Тези посочени въпроси сигурно само при Вас във Вивател се задават,в Глобул и Мтел ги няма?Там определено не се чака по толкова.Виждам че си компетентен по услугите на вивател,дай някакъв маил за контакт да те питаме теб, а не да натоварваме 087123, да не претесняваме Учтивите! девойки.
По примера обаждам се аз Питам там каквото имам да питам,с удоволствие ми съдействаха,друг е въпроса че никаква не я свършихме,изрази момчето съжаление че вече 10-ти ден заявлението не ми е готово" (аз се обадих че не е готово и това го знаех за това се обаждам) и накрая ме питаха "с какво още мога да Ви бъда полезен", и аз замълчах малко, попитах "А с какво ми бяхте полезен дотук?" и ми затвориха.Нормално така се постъпва - сигурно задавам лоши въпроси.
По примера обаждам се аз Питам там каквото имам да питам,с удоволствие ми съдействаха,друг е въпроса че никаква не я свършихме,изрази момчето съжаление че вече 10-ти ден заявлението не ми е готово" (аз се обадих че не е готово и това го знаех за това се обаждам) и накрая ме питаха "с какво още мога да Ви бъда полезен", и аз замълчах малко, попитах "А с какво ми бяхте полезен дотук?" и ми затвориха.Нормално така се постъпва - сигурно задавам лоши въпроси.
Истината за Вивата е ясна ,
с персонала от миналата година се мъчат обслужват абонатите ,които по неофизиални дати са се удвоили.
Според неофициални данни 20 % е вече дела на Вивател ,миналата бяха 10%.
Браво на Вивата че дава най яките оферти на мобилния пазар,аз така или иначе не им званя няма за какво .ха ха ха :)
с персонала от миналата година се мъчат обслужват абонатите ,които по неофизиални дати са се удвоили.
Според неофициални данни 20 % е вече дела на Вивател ,миналата бяха 10%.
Браво на Вивата че дава най яките оферти на мобилния пазар,аз така или иначе не им званя няма за какво .ха ха ха :)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ