123 Вивател

m0aner
Регистриран: 23 апр 2006, 03:06

Re: 123 Вивател

Мнение от m0aner » 03 юли 2008, 14:13

112 не е на БТК, пич.

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 03 юли 2008, 14:21

".Нормално така се постъпва - сигурно задавам лоши въпроси. "
:))) Това няма нужда от коментар.

Вивател нямат ли мейл? Аз поне всички въпроси които не са спешни задавам чрез писмо, може и да е по-бавно, но пък в повечето случаи отговорът е по-прецизен.

за m0aner:
Чий номер е 112?

за apolon25:
Кое се е удвоило, дела на вива или броя на абонатите и? Откъде тези данни?

Titan
Регистриран: 07 апр 2007, 10:22

Мнение от Titan » 03 юли 2008, 14:22

"Не са като при мтел гледат да те разкарат колкото си може по бързо."

Така е, Ментел сам звънял няколко пъти говорят ми неща които не ме интересуват и винаги бързат, закъде ли..........?

btkmobail
Регистриран: 22 фев 2007, 13:42

Мнение от btkmobail » 03 юли 2008, 14:24

Ами отговарям ти 112 НЕ Е НА БТК!!!!!!!Второ незнам, защо слагаш под общ знаменател 123 обслужващ ценът на вивател 11800 информационен номер на БТК и 112 номер за спешна помощ!!!Както и да е,явно е че ти е криво нещо на вивател!!!
Второ да комптентен съм,но това не значи,че съм длъжен на заядливци като теб да помагам!!!!Иначе на хора от форума на който съм могъл съм съдействал!!!
Трето, казах ти, ако си бивш или настоящ недоволен служител на вивател или бтк не е мястото тук да си изливаш комплексите!!!
Операторите си имат скрипт и процедури който са длъжни да спазват без да има значение дали им харесват или не, така че престани да цитираш части от него с нотки на .............!!!
Не е коректно най-малкото!!!!!

Да на всички ни е ясно,че не е нормално да се чака по-толкова за да се свържеш и че персонала не е достатъчен, но това не зависи от нас служителите на една доста голяма компания!!!Вместо да обиждаш операторите и все да търсиш лошото следващият път благодари за обслужването!!!!
Или ако станеш пак с задника нагоре не звънкай на 123!
Успешен ден от мен!
Не смятам повече да пиша в темата!!!

m0aner
Регистриран: 23 апр 2006, 03:06

Мнение от m0aner » 03 юли 2008, 14:25

112 е на Емел Етем (или както й беше името на тая *******).

Titan
Регистриран: 07 апр 2007, 10:22

Мнение от Titan » 03 юли 2008, 14:33

"Да на всички ни е ясно,че не е нормално да се чака по-толкова за да се свържеш и че персонала не е достатъчен, но това не зависи от нас служителите на една доста голяма компания!!!Вместо да обиждаш операторите и все да търсиш лошото следващият път благодари за обслужването!!!!"

Аз винаги където и да съм ако бъда обслужен компетентно,учтиво и любезно благодаря, и от някои служители съм бил приятно изненадан и съ им го казвал.

"Или ако станеш пак с задника нагоре не звънкай на 123!"
Ти пак почна с призивите да не звъниме,е добре няма да звъниме и да чакаме по 10-15 мин.
Лек и успешен ден.

vanko_sh
Регистриран: 03 авг 2004, 11:11

Мнение от vanko_sh » 03 юли 2008, 15:04

Хайде и аз да налея малко масло в огъня!
Не е проблема в това колко чакаш, а в това какво следва след чакането. По-принцип никога не съм чакал повече от 2-7 мин. /освен когато мрежата е заета/ за да се свържа с оператор на мобилна мрежа дори и на Вивател.
Според мен служителите и на трите оператора се отнасят добре и с разбиране към клиентите стига да им задаваш смислени въпроси, а не да се занимаваш с глупости.
Но при мен се получи голям прее****не от БТК /а те нали по-принцип са едно/. В началото на годината имаше голям срив в интернета по едни или други причини и след три дни без нет реших да звънна на телефона за обслужване на интернет потребители. Бях достатъчно упорит и след 25 мин. слушане на музика и постоянно повтаряне от системата "В момента всички оператори са заети, моля изчакайте..." доживях да се свържа с оператор на системата. До тук добре, информираха ме за проблема в мрежата им, увериха ме че до 1-2 дни ще има нет и т.н. Добре. Обаче, когато ми пристигна месечната сметка последва неприятната изненнада - оказа се че ония 25 минути музика/без да съм говорил с някого/ ми струват около 7 лева без ДДС. На запитване в обслужващия им офис ми отговориха, че било нормално защото РАЗГОВОРИТЕ към този номер започващ с 07... се таксували, а на въпроса ми докато чакам тези разговори защо съм таксуван не можаха да ми дадат смислено обяснение. Пуснах жалба /през февруари/ и до днес ни вест ни кост. Не ми се занимава заради някакви си 7 лева, но въпроса е принципен!!!

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 03 юли 2008, 16:29

off: По радиото казаха, че част от обажданията на спешния телефон са прехвърляни в Русе. Там е единственото място извън София където има спешен център. ... а ние спорим за глупости...

borusiq
Регистриран: 13 ное 2007, 09:06

Мнение от borusiq » 03 юли 2008, 18:04

Виж, пич, Джон ли си, какъв си, не знам как ти е името, за което сорка. И с мен си правят салата за такива дребни суми, но не е работата да им позволяваш така да злоупотребяват редовно с теб.
Цялата тема е излишна! Аз и в една друга споменах... Вивател имат отвратително обслужване! Поне цените им са наред, ако не другото, но наистина непредприемането на мерки би им се отразило зле на фирмената политика, защото в крайна сметка телефонът е да го ползваш, когато определено ти се налага и трябва да можеш да разчиташ на услугите на оператора.
Ще ви напомня една стара промоция на Мтел, която ме накара да ги намразя и да не им ползвам услугите повече. 0 ст, с всички от Мтел след 21:00. Чакаш 1 час да се свържеш с някого или да се обадиш 4-5 минути по-рано и да се набуташ с 4-5 лева само и само да проведеш един смешен разговор от 20-25 минути преди да прекъсне връзката по най-странния начин. Изводът е, че операторът явно не е достатъчно отговорен и съвестен или просто не може да си направи сметката какви промоции да предлага!!! Несериозен е и трябва да подлежи на смяна!
Това е положението. Примирявайте се или недейте да дразните учтивите служителки по телефона.... Да няма да се занимават само с вас, я???? Аз по-малко от 15-20 минути не съм чакал. Даже като се върна от работа (защото тогава им звъна, иначе от 12:00 до 13:00 никога не вдигат, защото си хапват май всичките), набирам оператор, отивам до тоалетна, измивам си зъбите и като отида да си взема телефона пак слушам та-да-ра-да-рам. Ииии, най-накрая ми вдигат и ядосано ме питат с какво могат да са ми полезни.
Ами например... можеха да не бързат толкова, за да успея да си пусна и един душ!
Ееееееееееееееееееееееее, за какво изобщо обсслужване говорим след като няма да се съобразява с хигиенните ми нужди? :D
Айде да се оправят малко!!! Бткмобайл да не ми търчи из форумите да се чуди къде да пали плява, ами да си върши работата по-усърдно след като са толкова малко операторите. Да използва енергията си по-рационално като е в услуга на работата си и да не се прави на луд, след като 100 човека станахме наясно какво има предвид Титан и всички останали.
Народът срещу бткмобайл/вивател. Съдът се произнесе: осъден!!!
Аз си прекратих договора с Вивател точно заради услужливостта на Customer Service! Греда! Роднините ми и аверите също ще ги прекратят скоро! Скоро! Много скоро!
Fire is Faith

DYD™Xеnium
Регистриран: 11 фев 2006, 01:29

Мнение от DYD™Xеnium » 03 юли 2008, 19:14

Каква минута???
15 -20 сек. максимум

Отговори