123 Вивател
Re: 123 Вивател
What is this??????????????
И къде продават EDGE :))))
И къде продават EDGE :))))
Имаш ли си на идея какво е това дето си питал да си го купиш .С две думи технология надграждаща gprs .Нея и на северния полюс нама да ти я продадът .Стига сте плюли по вивтел вече а се радвайте че ги има .Иначе нали знаете левче -минута .Другите да не са цвете за мирисане .Имал съм проблем и с трита оператора на телефоните за подръжка .Но вивател си остава най коректни когато разговаряш с тях .Другите най често ти спестяват да ти кажат за малките буквички в офертата .Да не говорим за магазините като хенди например .Преди бях питал за слушалки тапа с 3.5мм жак .онази ми извади няколко и каза че незнаела на кои слушалките им са толкова имаща предвид тапата .Така че сами си правете изводите
Пич аз го направих на шега, очаквах да получа веднага Адекватен отговор какво е EDGE,а не да ме пращат в друг магазин и да ме карат да чакам да провериават каква му е цената.
НЕАДЕКВАТНА БЕ ДЕВОЙКАТА КОЯТО МЕ ОБСЛУЖИ,ЗА ПРИМЕР ГО КАЗВАМ ,НАПРАВИХ СИ ЕКСПЕРИМЕНТ.
Мислиш ли си че незнам какво е EDGE???
п.п. Отговор на въпроса за IVR-a ще получа ли???
НЕАДЕКВАТНА БЕ ДЕВОЙКАТА КОЯТО МЕ ОБСЛУЖИ,ЗА ПРИМЕР ГО КАЗВАМ ,НАПРАВИХ СИ ЕКСПЕРИМЕНТ.
Мислиш ли си че незнам какво е EDGE???
п.п. Отговор на въпроса за IVR-a ще получа ли???
az DA .. :)
a za ivr-a za kakvo im e da vlagat tolkova pari viva v ivr s 1 mil menuta i podmenuta kato cqlata taq rabota mogat da im q svyr6at operatorite v call centyr-a... abonatite na vivatel ne sa koi znae kolko 4e da ne mogtda smogvat operatorite.. a ne sa i tolkova mnogo 4e da sistruva suzdavaneto na tolkova podrobna sistema vse pak nadali ima 4ak takuv potok ot hora koito zvunqt na 123 kato pri globul ili m-tel..
i vypreki tova predpo4itam menuto pri m-tel... moje6 da pravi6 vsi4ko sam.. samos 1 klitnska parola i bez da 4aka6 operatori i tn..
a za ivr-a za kakvo im e da vlagat tolkova pari viva v ivr s 1 mil menuta i podmenuta kato cqlata taq rabota mogat da im q svyr6at operatorite v call centyr-a... abonatite na vivatel ne sa koi znae kolko 4e da ne mogtda smogvat operatorite.. a ne sa i tolkova mnogo 4e da sistruva suzdavaneto na tolkova podrobna sistema vse pak nadali ima 4ak takuv potok ot hora koito zvunqt na 123 kato pri globul ili m-tel..
i vypreki tova predpo4itam menuto pri m-tel... moje6 da pravi6 vsi4ko sam.. samos 1 klitnska parola i bez da 4aka6 operatori i tn..
Оооооооооооо значи било шега така ли????
Това е още един пример,че заради такива като теб има опашки на 123!!!!
Защо не звъниш на 112 или 166 да експериментираш бре убавец????
Аман от такива като теб!!!
За IVR-а не смятам да навлизам в подробности, най-малкото не е много адекватно и уместно!!!
Незнам защо,но си мисля,че с този EDGE с който уж си се шегувал ти изплува наяве ГОЛЕМИЯТ капацитет и богата култура!!!
Хайде със здраве и да взимаш редовно хапчетата ;)
Това е още един пример,че заради такива като теб има опашки на 123!!!!
Защо не звъниш на 112 или 166 да експериментираш бре убавец????
Аман от такива като теб!!!
За IVR-а не смятам да навлизам в подробности, най-малкото не е много адекватно и уместно!!!
Незнам защо,но си мисля,че с този EDGE с който уж си се шегувал ти изплува наяве ГОЛЕМИЯТ капацитет и богата култура!!!
Хайде със здраве и да взимаш редовно хапчетата ;)
Вместо да седнеш да обишдаш ( от кето самия ти се възмущаваш ) и да поставяш "диагнози", предполагам в неадекватно състояние съдейки от късния час,вземи ограмоти тази част от Твоите колеги които имат доста пропуски.А дали знам какво е EDGE или не е без значение, хората "обслужващи" ме на 123 Би трябвало!!! да знаят.
Разбирам че си изнервен, трудно се работи с клиенти но този въпрос може и друг да го зададе човек който не го прави като мен - на шега.
п.п.Сдържай си нервите, не приканвай хората да не сеобаждат на 123 не е Професионално,а ти до този пост ми звучеше като такъв.
Неприятно ми е да изказваш такова мнение за клиент на компанията в която ти работиш, който има над 10 карти.
Разбирам че си изнервен, трудно се работи с клиенти но този въпрос може и друг да го зададе човек който не го прави като мен - на шега.
п.п.Сдържай си нервите, не приканвай хората да не сеобаждат на 123 не е Професионално,а ти до този пост ми звучеше като такъв.
Неприятно ми е да изказваш такова мнение за клиент на компанията в която ти работиш, който има над 10 карти.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Абе, приятел, нацелил си някаква новопостъпила мацка дето може би няма да реагира адекватно и на някои нормални (по сценарий) въпроси за кол-центъра. Тоя момент го има навсякъде. Защо раздуваш тоя случай толкова. Поне момичето е било учтиво и е тръгнало да търси повече информация... а ти си се измъкнал.
Трябваше да те пита "Господине, а знаете ли какво е EDGE?" да видим какво щеше да смънкаш.
Трябва ли сега и аз да се избъзикам с Глобулската или М-Телската си карта да видим как са там мадамите...?
Трябваше да те пита "Господине, а знаете ли какво е EDGE?" да видим какво щеше да смънкаш.
Трябва ли сега и аз да се избъзикам с Глобулската или М-Телската си карта да видим как са там мадамите...?
btkmobail не може да давате за оправдания това,че се обаждали хора за щяло и нещяло - при другите два оператора е същото положението и дори много пъти по-зле заради повечето клиенти и дори още повече заради засуканите условия по всяка оферта,която предлагат.
При вас беше много добре - дори пускахте прес съобщения как сте имали някакво рекордно малко време за вдигане на оператор и наистина беше така.Ако това не е спад на качеството ти как би го нарекъл.
Последния път когато звъннах беше по повод новите ви тарифни планове за бизнес абонати за които прочетох на сайта на БТК.
Звъннах на оператор за да питам от кога се предлагат и дали трябва да ходя до БЦ - операторката каза стандартното "Да господине веднага ще ви кажа .. после кратка пауза и после нахакано "съжалявам не мога да ви предоставя тази информация".Добре питам я вмомента пише на сайта на БТК черно на бяло,че тези планове се предлагали в БЦ на БТК и другите партньори а тя пак същото - просто по-загубено работно време от това едва ли съм имал в последната седмица.
Странно,но все повече си мисля,че това изчакване се прави умишлено - просто все някой щеше да каже,че се е свързал не след повече от 5 а след 1 минута примерно.
Също това,дето слагаш разни категории на хората неграмотни и тн - не мисля,че някъде в общите условия на Вивател има изискване за начално образование за да се сключи договор така,че колкото и да се възмущаваш нямаш право да атакуваш така клиентите - както споменах по-горе такива са при всички оператори и на вас трябва да ви е най-лесно ..
При вас беше много добре - дори пускахте прес съобщения как сте имали някакво рекордно малко време за вдигане на оператор и наистина беше така.Ако това не е спад на качеството ти как би го нарекъл.
Последния път когато звъннах беше по повод новите ви тарифни планове за бизнес абонати за които прочетох на сайта на БТК.
Звъннах на оператор за да питам от кога се предлагат и дали трябва да ходя до БЦ - операторката каза стандартното "Да господине веднага ще ви кажа .. после кратка пауза и после нахакано "съжалявам не мога да ви предоставя тази информация".Добре питам я вмомента пише на сайта на БТК черно на бяло,че тези планове се предлагали в БЦ на БТК и другите партньори а тя пак същото - просто по-загубено работно време от това едва ли съм имал в последната седмица.
Странно,но все повече си мисля,че това изчакване се прави умишлено - просто все някой щеше да каже,че се е свързал не след повече от 5 а след 1 минута примерно.
Също това,дето слагаш разни категории на хората неграмотни и тн - не мисля,че някъде в общите условия на Вивател има изискване за начално образование за да се сключи договор така,че колкото и да се възмущаваш нямаш право да атакуваш така клиентите - както споменах по-горе такива са при всички оператори и на вас трябва да ви е най-лесно ..
Re: 18 мин.
Вчера позваних на 123 за да попитам оператор как мога да се възползвам от новите оферти за фирми.
След 18 мин. чакане да ми отговори някой, ми казва в отговор на въпроса ми операторка, че за да мина на друга тарифа (от новите) трябвало да преподпиша договора.
Аз казах, че това не ме устройва ;-)))
Тогава ми предложи да ми приеме заявката за тарифа която аз избера.
Значи можело.... :-))
След 18 мин. чакане да ми отговори някой, ми казва в отговор на въпроса ми операторка, че за да мина на друга тарифа (от новите) трябвало да преподпиша договора.
Аз казах, че това не ме устройва ;-)))
Тогава ми предложи да ми приеме заявката за тарифа която аз избера.
Значи можело.... :-))
Ами да ме беше попитала, щях да кажа че незнам, ( Аз длъжен ли съм да знам????) и ако може да ми обясни, но какво ли щеше да настане тогава????
Просто прочети един пост по нагоре и мисля че коментара е излишен.
Била новопостъпила,ами нормално е да има нов персонал като обявата им виси вече 6 месеца в сайта,ама този персонал Подлежи на Обучение, пак някой не си е свършил работата - а btkmobail не е ли част от този персонал????....................
Просто прочети един пост по нагоре и мисля че коментара е излишен.
Била новопостъпила,ами нормално е да има нов персонал като обявата им виси вече 6 месеца в сайта,ама този персонал Подлежи на Обучение, пак някой не си е свършил работата - а btkmobail не е ли част от този персонал????....................