123 Вивател
123 Вивател
Колко минути чакате за да се свържете с оператор от центъра за обслужване на клиенти Вивател?
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Re: 123 Вивател
Миналата седмица три дни поред по около 10 минути чакане. Свързах се на четвъртия ден.
2 пъти ми се наложи това неудобство последния месец - и двата пъти чаках по около 5 минути докато вдигне оператор.
Преди година докато даде свободно и дигаше някой - сега ми се струва че има 2-3 операторки и другите са ги съкратили - много е зле положението ..
Преди година докато даде свободно и дигаше някой - сега ми се струва че има 2-3 операторки и другите са ги съкратили - много е зле положението ..
Нормално,малко хора от обслужващия център,много некадърни,бавни и некомпетентни,на мен също ми се наложи да се свържа с тях- Мрезата заета така 10 пъти на 11-тия успях да се закача на IVR-a и чакане 10 мин за да чуя - Засъжаление,г-не нямаме информация,посетете най-близкия магазин на БТК-АБЕ ТИЯ ТЪПАНАРИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ НА НИКОИ НЕ МУ Е ИЗЛИШНО ВРЕМЕТО.Днес успях на 4-тата минута.
Ужасна работа в продължение на няколко дена по 20-30 мин. Това нормално ли е или аз съм сбъркан?
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Вчера чаках 4 мин! Днес 7 и се отказах да им звъня!
Titane- айде по-леко с обидите ако обичаш!!!
Ако си мислиш.че на колегите им е лесно много се лъжеш!!!Не са виновни те, че има опашки!!!!
Аман от такива ...................... като теб!!!!
Да не говорим,че повече клиенти звънят за глупости на 123 и то по 20 пъти на ден!!!!
Ако си мислиш.че на колегите им е лесно много се лъжеш!!!Не са виновни те, че има опашки!!!!
Аман от такива ...................... като теб!!!!
Да не говорим,че повече клиенти звънят за глупости на 123 и то по 20 пъти на ден!!!!
Защо пишеш глупости .Операторките са много мили и винаги гледат да ти помогнат .Не са като при мтел гледат да те разкарат колкото си може по бързо