14 февруари: кой е празника за вас?
Re: 14 февруари: кой е празника за вас?
Споделял съм го с жени това и отсреща съм получавал разбиране, естествено ако жената е била наранявана и в момента изобщо не и е до любов (до самозалъгване на мозъка) ми става направо фенка :P . Ако жената е някаква си пропита до мозъка на костите си романтичка (загубена и заблудена) и е въпрос на време някой да и покаже "правият път", т.е да се подиграе със чувствата и (самозалъгващите мозъка импулси) то тогава започваме спор, в който винаги аз се оказвам правият, защото напълно разбивам тезата ,че "с жена не се спори", защото я претрансформирам в "с мен не се спори" :D (накрая винаги се отказват).
[B]Объркал си рейса, пич![/B] ;)
[B][/B]Няма такова нещо пич(ке) :P[/B]
Аз не празнувам 14 февуари.Все пак съм на 10.Празнувам 1 юни.Тогава имам рожден ден,а и съм дете:D.
[Quote]Аз не празнувам 14 февуари.Все пак съм на 10.Празнувам 1 юни.Тогава имам рожден ден,а и съм дете.[/Quote]
Много хора тук също ще празнуват на 1ви юни ;) :D
Много хора тук също ще празнуват на 1ви юни ;) :D
-
- Регистриран: 09 апр 2008, 18:40
По принцип и по де факто и по де юре този ден не го празнувам по никакъв начин. Но мога да пийна една чашка червено вино и да уважа традицията на Трифона, без да изпадам в никакви алкохолни делириуми и на сутринта да се събуждам с ужасно главоболие и наранени чувства. :D:P(whistle)