150 000 отказаха “Мобилтел”

ne4o
Регистриран: 08 фев 2009, 09:27

Re: 150 000 отказаха “Мобилтел”

Мнение от ne4o » 21 юли 2011, 22:03

Внимавай с обещанието,което са ти дали.Преминаването към по-висок абонаментен план е възможно,но СЛЕД ПОДПИСВАНЕ НА НОВ СРОЧЕН ДОГОВОР,за 12 или 24 месеца.Това условие ми се струва антипазарно и се чудя,защо са го решили така.Аз,самия исках да мина на по-висок план,но не и при тези условия.Щом не искат повече пари от мен,за останалата част от договора ми,значи са решили,че могат да минат и без мен.

Taratorko
Регистриран: 30 юни 2011, 22:38

Мнение от Taratorko » 21 юли 2011, 22:26

[Quote]значи са решили,че могат да минат и без мен[/Quote]
Недей така бе човек и без това не останахме много и ако и ти си тръгнеш от Мтел ....;):D:D:D

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 21 юли 2011, 22:51

Тази тема просто кърти!!!!!!! А и гледам някакви дублирани никове се мъдрят във форума. Странни работи се случват :|:|

Taratorko

Мнение от Taratorko » 22 юли 2011, 00:01

http://republika.bg/index.php?id=36285
[Quote]М-Тел масово надписва сметки
republika.bg
М-Тел масово надписва сметки за мобилни телефони, оплакаха се потърпевши абонати на оператора пред РЕПУБЛИКА. Най-честите случаи са с начислени суми за интернет, който хората дори не са ползвали. Такъв е случаят и на семейството на Цветана Кулинска.[/Quote]

При Мтел се наблюдава рядко срещаната институционална Параноя. Тя е психично разстройство, което често се развива под влияние на трудна жизнена ситуация и конфликти. Параноични прояви отличаващи се с високо самомнение, желание за налагане, невъздържаност в обноските, болният е недоверчив, подозрителен, конфликтен. Постепенно у него се развива високо самочувствие, което не се покрива с общественото мнение. Смята се за особено ценен, развива фантастични идеи за мнимо величие и мними успехи. Но от друга страна мисли се за постоянно онеправдан, преследван, несправедливо обиден. Постоянно търси начин да защити правата си, като стига дори до съдействието на съда.
Лечение. С душевноболния трябва да се отнасяме като към човек с лоши намерения и зла воля. Ако се забележат у болния желание за самоубийство или други подобни опасни прояви, той трябва да бъде изпратен в болница за душевноболни. На него винаги трябва да се казва истината, че той е болен от душевно разстройство.
При възбуденост болният да почива на легло и да му се направи топла клизма, съчетана с обуване на мокри чорапи ....:D:D:D

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 22 юли 2011, 08:08

[Quote]Понякога защитавам Мтел, но този път ще кажа, че трябва да има промяна в тарифните планове за частни клиенти[/Quote]
Викторчо това ти ли си(woo) Кво ша стане сега бре,като хукнат разни овчари,селяни,тираджии и друга такава паплач наречена "народ" към високо уважаемия ни VIP оператор:D ша му падне имиджа бре(woo) Пък и минути към други оператори-ужас-анатема:D,ша та отлъчат от правата вяра:D

fred2011
Регистриран: 29 май 2011, 22:15

Мнение от fred2011 » 22 юли 2011, 09:45

:DБраво Taratorko,много точно написано(woo)(yes)

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 22 юли 2011, 11:38

[Quote]http://republika.bg/index.php?id=36285[/Quote] Проверих този случай, поредната лъжа за внимание, жената явно не знае, че когато телефона се свърже към клетката, IMEI кода на устройството е видим за операторите, лично видях, че жената е ползвала смарттелефон от висок клас :) интернета е реално изразходван.
Тези глупости из жълтите сайитове идват от виртуални приемни за жалби, харесват си нещо което звучи мн против мтел пращат го на редакцията и тн.

Смешна работа...

DocHoliday
Регистриран: 13 юли 2006, 21:30

Мнение от DocHoliday » 22 юли 2011, 12:02

стига лъга!!! Аз имам познат, на познат, на познат, на познат, на познат, на позант и един негов познат си запечатал картата пред нотариус, един месец не я е ползвал и накрая е имал 5000 лева сметка. После го осъдил за 5 000 000 000 марки и сега си живее живота охолно. Честна дума ти казвам - сигурен източник!!!
Процента надписани сметки при операторите и правопропорционален на невъзможността на хората да си правят сметка :-)

Ето ви и едни наистина реален случей. Приятел ми обяснва бесен, как щял да осъди мтел заради 500 лева сметка, които не е изговорил (още в началото на проблемите с фактурите). Накрая се оказа, че по една случайност гаджето му е било в америка по същото това време и по друга сличайност някакъв идиот му обяснил (пак от сигурен източник), как заради проблемите в мтел не се отчитали разговорите и колкото и да говори, няма да има сметка изобщо... Вие съберете 2+2 и си помислете колко такива истории сте чували.

И аз помня как като бях на 16 тате ме питаше "Защо имаш такава висока сметка?!?" - "Ами тате, тия кретени от мтел са ми я надписали. Вчера я гледах - беше 5 лева. Днес как е станала 50 не знам!". И тате напсува мтел и плати сметката, а не знаеше, че гаджето ми тогава беше абонат на глобул :-D

хайде хубав петък на всички 8)

Taratorko

Мнение от Taratorko » 22 юли 2011, 12:12

[Quote]При възбуденост болният да почива на легло и да му се направи топла клизма, съчетана с обуване на мокри чорапи ....[/Quote]:D
Oпитай може и да помогне на теб и на Крейзито.....:D:D:D:D

fred2011
Регистриран: 29 май 2011, 22:15

Мнение от fred2011 » 22 юли 2011, 12:12

(woo)Те не подлежат на лечение:| експертизата е отчайваща:SМного интересна как Crazy Hearth,бърка във личните данни на абонатите? тълкува зле ли се съхраняват личните данни че всеки може да си бърка и гледа.(angry)пак нарошение(woo)

Отговори