150 000 отказаха “Мобилтел”
Re: 150 000 отказаха “Мобилтел”
За дни не, ама не е като да нямат от доста време да наваксват - при всички случаи доста отдавна трябваше по много промени да се мисли, а не само миважия "Select".
Пак не стана ясно и Fit-овете защо махнаха, след като не са имали предвид никакъв заместител.
Пак не стана ясно и Fit-овете защо махнаха, след като не са имали предвид никакъв заместител.
Според мен сега е времето да предложите абонаментни планове, за които и конкурентите да ви завиждат... и да са актуални дълго за напред, а не по-стар обичай догонващи просто другите два оператора. Време е те да ви догонват с ниски цени и добри предложения, а не както досега! Не е ли време да се опитате да възвърнете доверието на хората, както и бившите си лидерски позиции на пазара на телекомуникации??? Това е разбира се само риторичен въпрос, а от това което следва ще си проличи за напред какво искате да постигнете и на къде сте ориентирани - нагоре или ...тягостно и славно надолу! (no)
Някой може ли да се опита обективно да резюмира казаното до тук?:);)
Само с няколко думи - Мтел така и не презлагат нищо конкурентно, не предлагат по-добро обслужване от другите, не предлагат по-добри планове от другите, не предлагат по-добро покритие от другите - тоест цялото това недоволство и започналия отлив е съвсем закономерен!!! И за съжаление PLAYL|FE, от Крейзито Харт нищо не зависи по тези въпроси;)
А както се очакваше май и за системата излъгаха, че предполагаемата смяна ще доведе до по-гъвкави варианти за абонатите, "съобразени с индивидуалните нужди" и т.н. типични кухи фрази.
А, да най-важното изпуснах, а именно - тоталното разочарование на хората от вечните им проблеми със системата. Всичко това за съжаление (казвам го защото харесвах и ползвах Мтел) доведе до неминуем срив в доверието на милиони техни потребители, вкл. мен!
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Да не работиш в маркетинговия отдел на Мтел? Мога да ти кажа, че от тяхния отдел знам, че повечето проявяват търпимост и разбиране. То и вие щяхте да го проявите, ако имахте грам възпитание.
Просто ое не са загряли, че няма да им бъде предложено нищо по-интересно и стойностно в сравнение с периода преди смяната.
[Quote]повечето проявяват търпимост и разбиране. То и вие щяхте да го проявите, ако имахте грам възпитание.[/Quote]
Е то бива бива, ама от бивол корбан небива. Търпимост 11 месеца си е жив мазохизъм. Много нагал пост!!!(no)(angry)(woo)
Е то бива бива, ама от бивол корбан небива. Търпимост 11 месеца си е жив мазохизъм. Много нагал пост!!!(no)(angry)(woo)
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Да сте недоволни от грешна фактура-съгласен. Но да се подигравате и обиждате хора, благодарение на които говорите по телефона.Вие трябва да им се извините, защото тези хора се мъчеха в продължение на 9 месеца да оправят проблемите. Що не помогнахте, а, нали сте много отворени. Имаше шанс дори и да не могат да се провеждат разговори, но това не стана, но вие пак сте неблагодарни. Телефоните не се спират за неплатена сметка. Аз 3 месеца не си плащах и не ми го спряха. Пак сте недоволни..нема угодия за вас..
На тяхно място бих ви сложил една солена глобичка, за да знаете как да се държите и да проявявате разбиране, когато някой има проблем.
На тяхно място бих ви сложил една солена глобичка, за да знаете как да се държите и да проявявате разбиране, когато някой има проблем.