150 000 отказаха “Мобилтел”
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: 150 000 отказаха “Мобилтел”
Направих си труда да му проследя фейсбука :) Този човек сам работи против себе си. Даржи се толкова долнопробно и просташки, толкова лесно оставя да го манипулират така наречените от него клакьори, че излиза наяве вътрешната му злопа, и пълна липса на интелигентност, разсъдък или каквата и да е логическа мисъл. Най-якото е, че ме е споменал на главната страница на Joomla порталчето mtelbg eu :) Чувствам се известен :)
Тъй като занм, че четеш всичко Янаки, преди да почнеш да ръсиш смешни нападки за мен, просто ми пиши лично на мен :) Знам, че не ти пука за нищо и никой, ноо все пак :)
http://mtelbg.eu/administrator/ дали няма как да го хакнат и да му вземат личните данни и жалбите, ако ги складира в това порталче... поне нормален сайт да си направи.
Тъй като занм, че четеш всичко Янаки, преди да почнеш да ръсиш смешни нападки за мен, просто ми пиши лично на мен :) Знам, че не ти пука за нищо и никой, ноо все пак :)
http://mtelbg.eu/administrator/ дали няма как да го хакнат и да му вземат личните данни и жалбите, ако ги складира в това порталче... поне нормален сайт да си направи.
[Quote]Интересно е обаче, че наистина дяла ни на фикс услуги се разраства, и то по-бързо от очакването. Горките Глобул, ако не предприемат нещо с фиксираните си услуги, особено с TV и интернет.. те ще го закъсат най-много.[/Quote]
И това е изказване на служител от Мтел?!:|:S(woo):X
Светът наистина е полудял.
И това е изказване на служител от Мтел?!:|:S(woo):X
Светът наистина е полудял.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]И това е изказване на служител от Мтел?!
Светът наистина е полудял.[/Quote] С кое не си съгласен точно? Може би, че пазара се насочва към пакетни услуги, а такива се предлагат от нас и от вива?
Светът наистина е полудял.[/Quote] С кое не си съгласен точно? Може би, че пазара се насочва към пакетни услуги, а такива се предлагат от нас и от вива?
Айде пак кошмара на Мтел - Янаки, започна да е причина за проблемите на "най-големия мобилен оператор":D:D:D
Първо,че акцентираш върху фикса,който е маловажен,а при мобилните услуги пълен застой и неадекватност,после изразяваш загриженост за конкуренцията [i][B]WTF[/B][/i]
И щото сте "много добри" в събота подадох предизвестие за спиране на абонамента.(beer)
И щото сте "много добри" в събота подадох предизвестие за спиране на абонамента.(beer)
В пакетните услуги стационарният обикновено се пробутва най-нагло, без да е наистина необходин за 99% от клиентите (Все пак говорим за клиенти, които ползват и интернет). Така че и това е именно причината за ръста на абонати на стационарен, а не, че предложенията за стационарен са интересни на кой знае колко хора.
"...Даржи се толкова долнопробно...." дАржи се.... д-А-р-ж-и....
Тест по неграмотност ли минавате, преди да ви назначат на работа в "Ментел"?
Тест по неграмотност ли минавате, преди да ви назначат на работа в "Ментел"?
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Глобул са на още по-голям минус.
Щом се говори за загуба на абонати при Мтел, значи е истина, а когато писах за +29000, според вас всичко беше нагласено.
Значи нещо като ви харесва, е истина, а това, което не ви харесва, е нагласено. Смех, смех!
(woo)
Щом се говори за загуба на абонати при Мтел, значи е истина, а когато писах за +29000, според вас всичко беше нагласено.
Значи нещо като ви харесва, е истина, а това, което не ви харесва, е нагласено. Смех, смех!
(woo)
Ами ако говориш за мобилни, просто няма никаква логика да е така. Мтел не са мръднали с офертите от много време, освен жалките тарифи за разговори в тяхната мрежа, които пуснаха, ама те, по пътя на логиката, са за сегашни клиенти - някой ако досега не е бил абонат на Мтел, от къде ще има изведнъж толкова контакти от Мтел, че да се прехвърли заради план с минути в мрежата?
(woo)Браво Янаки,продължавай да тормозиш ментел(yes)ти си всяка нощ във кошмарите на техните служители,скоро ще сложат снимката ти във техните офиси със надпис: внимание особено опасен за ментел.:Dа другите който те плюят просто завиждат, че не направиха нищо а стоят като овце да ги стрижат:)който си го може си го може....................