1500MB мобилен интернет за телефон за 7,90лв/месец
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
1500MB мобилен интернет за телефон за 7,90лв/месец
Добра новина от Виваком - 1500MB мобилен интернет за телефон за 7,90лв/месец, но само при при 24 месечен договор.
Не е зле: http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/_data
Не е зле: http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/_data
Re: 1500MB мобилен интернет за телефон за 7,90лв/месец
Аз съм с този пакет но на стандартна цена нямаше промоция тогава.:D
Супер новина, колко ли струва при другите два оператора? :|
Явно бобчетата скоро ще пускат нет:D Този месец ли им беше рожденния ден(woo):D
Само имайте предвид това
[Quote]6) [B]С подписването на договора[/B] за допълнителен пакет на абонамент,[B] срокът на договора на основната гласова тарифа се удължава[/B] до изравняването му с този на допълнителната услуга [/Quote]
[Quote]6) [B]С подписването на договора[/B] за допълнителен пакет на абонамент,[B] срокът на договора на основната гласова тарифа се удължава[/B] до изравняването му с този на допълнителната услуга [/Quote]
логично е без глас няма интернет.(woo);)
Ами, не е логично... Може да искам като ми изтече гласовата, да си прекратя договора и да платя неустойката само на пакета... Ама не...
То и колата не мога да я карам без гражданска отговорност, но като си правя каско или като си сипвам бензин, не ме карат задължително да си направя и ГО...
То и колата не мога да я карам без гражданска отговорност, но като си правя каско или като си сипвам бензин, не ме карат задължително да си направя и ГО...
Добре звучи, поне почнаха да смъкват цените.
-
- Регистриран: 29 ное 2010, 15:27
Здравейте.А какво ще кажете за предложението за 4,90 лв. на месец?Някой знае ли каква е скоростта след като свършат МБ на максимална скорост :| ?
Благодаря.
ПП: То си го пишело, ама като няма кой да чете (blush).
Благодаря.
ПП: То си го пишело, ама като няма кой да чете (blush).
64, колко да е... както казах преди време, Вива постепенно ще махат 128...