2000 се отказаха от телефон на БТК
Re: 2000 се отказаха от телефон на БТК
[Quote]Днес се е появил нов план „Стандартен” на БТК за домашен телефон. Направо ме досмеша като го видях. Чудя се каква е причината да го пуснат и вероятно се досещам...но много неадекватно решение, според мене, де...
http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/domashen_telefon/standarten/[/Quote]
честно казано аз не мога да се сетя каква е идеята за него...?
http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/domashen_telefon/standarten/[/Quote]
честно казано аз не мога да се сетя каква е идеята за него...?
m75- сигурно живее около Правец тъй като баскетболният ни шампион Лукойл Академик е от там.
[Quote]не мога да се сетя каква е идеята за него...?[/Quote]
Като се размислих реших, че сигурно ще го предлагат на напускащите и хората няма да се усещат, че това е план без минути изобщо, тъй като всички дурги са с включени минути. Друг е въпросът, че те изгарят от таксуването на кръгла минута.
Друго което ми идва на ум е, че просто нямат друг вариант в момента. Тъй като от досегашните им планове, няма такъв, който да е атрактивен, ако пуснат някой нов, действително такъв, всичко останало отива на кино. Изводът който се налага е, че трябва основна преработка на всичките им планове...Примерно, този план е нормално да е 5 или 6 лева, но ако го пуснат на тази цена, много малко ще се абонират за скъпите им планове...абе да вървят подяволите, толкова години ни обираха само.
Като се размислих реших, че сигурно ще го предлагат на напускащите и хората няма да се усещат, че това е план без минути изобщо, тъй като всички дурги са с включени минути. Друг е въпросът, че те изгарят от таксуването на кръгла минута.
Друго което ми идва на ум е, че просто нямат друг вариант в момента. Тъй като от досегашните им планове, няма такъв, който да е атрактивен, ако пуснат някой нов, действително такъв, всичко останало отива на кино. Изводът който се налага е, че трябва основна преработка на всичките им планове...Примерно, този план е нормално да е 5 или 6 лева, но ако го пуснат на тази цена, много малко ще се абонират за скъпите им планове...абе да вървят подяволите, толкова години ни обираха само.
Саге, за втори път лъжеш. Май взе да ти става навик. Lights ти показа че грешиш, а ти се държиш като лигльо. Та така, спокойно можем да повторим, БТК има аналогови централи и в градовете.
[B]kipe[/B]: [Quote]просто нямат друг вариант в момента[/Quote]
Вероятно си прав, само имитират дейност. Та планът е по-зле от МИНИМУМ, няма включени минути, но има първоначално таксуване, с 4 лв по-скъп абонамент.
[B]kipe[/B]: [Quote]просто нямат друг вариант в момента[/Quote]
Вероятно си прав, само имитират дейност. Та планът е по-зле от МИНИМУМ, няма включени минути, но има първоначално таксуване, с 4 лв по-скъп абонамент.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Нещо по-конкретно? Не лъжа, камо-ли да ми става навик. Айде пътя.
Явно и не помниш:
[B]Sage[/B]: [Quote]Съвсем не е така, освен това аналоговите са вече само по селата (някои).[/Quote]
[B]Lights[/B]: [Quote]В гр.Своге централата е аналогова[/Quote]
Още ли настояваш, че БТК има аналогови централи само в някои села?
[B]Sage[/B]: [Quote]Съвсем не е така, освен това аналоговите са вече само по селата (някои).[/Quote]
[B]Lights[/B]: [Quote]В гр.Своге централата е аналогова[/Quote]
Още ли настояваш, че БТК има аналогови централи само в някои села?
абе кой е тоя умник дето се изказва без да има факти :)
в [B]град СОФИЯ[/B] има квартали с [B]АНАЛОГОВИ[/B] централи !!!
моята е такава и поради тази причина неможаха да ми прехвърлят номера (фикс) исе наложида го закрия директно
в [B]град СОФИЯ[/B] има квартали с [B]АНАЛОГОВИ[/B] централи !!!
моята е такава и поради тази причина неможаха да ми прехвърлят номера (фикс) исе наложида го закрия директно
Само в Своге? Ммм в някой части на Варна и Аксаково също има аналови централи :D:D:D (no)
Лично видях, как беше препълнен единия им бизнес център за спиране на телефони. Явно преместените номера са малка част от общо спрените.
Лично видях, как беше препълнен единия им бизнес център за спиране на телефони. Явно преместените номера са малка част от общо спрените.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не съм абонат на стационарен към Виваком (БТК) от 2006. Щом са толкова много останалите аналогови централи, защо хората не си спират абонамента, като мен? Просто е. Ако (собствениците на) Виваком имаха изгода, щяха да модернизират всички АТЦ и магистрални линии. Явно не е толкова просто и евтино за парите, които са платили на предния собственик. Или просто не искат да плащат, след като ние като държава не сме си опекли нещата в договора и дела на продадените акции.
Радвам, се че си го спрял преди мене. А значи твърдението ти тук http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=258998&cat_id=1&view=0&offset=3 да го приемаме за грешно ли?