2000 се отказаха от телефон на БТК
2000 се отказаха от телефон на БТК
"Пренасянето на номера на мобилния телефон от един оператор към друг ще става за 1 ден от 2011 г., съобщи Вяра Минчева от Комисията за регулиране на съобщенията. Това изисква нова евродиректива, която предстои да въведем в родните закони до 18 месеца. Още след Нова година, ако искаме да сменим телекома и да запазим номера си, вече ще ходим до гише само при новия оператор, без да вземаме бележка от стария. Минчева съобщи още, че за три месеца 2000 абонати са пренесли домашния си телефон от БТК към другите оператори, като болшинството от тях са били битови клиенти."
в-к "Стандарт" 27.11.2009
в-к "Стандарт" 27.11.2009
Re: 2000 се отказаха от телефон на БТК
И още поне толкова искат, но не ги пускат...
За съжаление е факт.
За съжаление, кой вярва на весник "Ментел"
Не може да се отрече, че клиентите на Ментел намаляват, за сметка на Глобул и Виваком :)
Не може да се отрече, че клиентите на Ментел намаляват, за сметка на Глобул и Виваком :)
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 04:34
С риск да те обидя отново, ще кажа, че към момента, Глобул е най-губещият след въвеждането на преносимостта. Това, за което си прав е, че Виваком засега са на + при мобилната преносимост. Там обаче е трагична ситуацията при фиксираната. Съвсем нормално... Само дето така и не разбрахме, защо трябва да се чака 1 месец, за едното пренасяне! :|
Спокойно, аз не малко съм те обиждал, за което [B]ТИ СЕ ИЗВИНЯВАМ ТУК ПРЕД ВСИЧКИ. ИЗВИНЯВАЙ ЗА ХИПЕР ГРУБОТО МИ ДЪРЖАНИЕ! ИЗВИНЯВАМ СЕ И НА ВСЕКИ ОСТАНАЛ, КОЙТО СЪМ ОБИДИЛ И ЗАСЕГНАЛ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН![/B] :)
Имаше една фирма което беше "ФИРМА ТУМОР" и в момента не мога
да се сетя коя беше :D:D:D;):P
да се сетя коя беше :D:D:D;):P
[Quote]Съвсем нормално... Само дето така и не разбрахме, защо трябва да се чака 1 месец, за едното пренасяне![/Quote]
Има го в „Общите условия” – един месец предизвестие за безсрочните договори, каквито са повечето на фиксираните на БТК. Има и договорка за скоростта на пренасяне на абонатите, която не може да се надхвърля...
Има го в „Общите условия” – един месец предизвестие за безсрочните договори, каквито са повечето на фиксираните на БТК. Има и договорка за скоростта на пренасяне на абонатите, която не може да се надхвърля...
А нееее :P Тия са си такива от косъма на главата до нокътя на крака :D
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 04:34
Един месец предизвестие?!
Скорост на пренасяне?!
Хора, осъзнайте се! За какво да ги известявам един месец по-рано, да не са ми работодател? Какво като е написано в общите условия? Аз не искам да се съобразявам с тази фирма и общите й условия, затова сменям фирмата! Ами, ако сложат в Общите си условия 1 година предизвестие, к'во правиме?!?
Много е смешно, когато една фирма/човек предявява претенции към другите, пък не се погледна самата себе си какви ги върши! ;)
Скорост на пренасяне?!
Хора, осъзнайте се! За какво да ги известявам един месец по-рано, да не са ми работодател? Какво като е написано в общите условия? Аз не искам да се съобразявам с тази фирма и общите й условия, затова сменям фирмата! Ами, ако сложат в Общите си условия 1 година предизвестие, к'во правиме?!?
Много е смешно, когато една фирма/човек предявява претенции към другите, пък не се погледна самата себе си какви ги върши! ;)