2010 г, мизерийките на Виваком продължават..
Re: 2010 г, мизерийките на Виваком продължават..
Emuhead: [Quote]Виваком нямат ли други магазини?[/Quote]
Имат, но трябва да са в този списък:
http://www.vivacom.bg/public/files/gen_conditions_articles/116/file.pdf
Sage: [Quote]Говори с GSM-и през домашния? [/Quote]
Предимството на конкуренцията не е само в по-евтините разговори с GSM. (yes)
Spiderman_ot_selo: [Quote]Ще оставя темата...[/Quote]
Може и да я почистиш от мненията извън темата, започвайки със своето.(angry)
Имат, но трябва да са в този списък:
http://www.vivacom.bg/public/files/gen_conditions_articles/116/file.pdf
Sage: [Quote]Говори с GSM-и през домашния? [/Quote]
Предимството на конкуренцията не е само в по-евтините разговори с GSM. (yes)
Spiderman_ot_selo: [Quote]Ще оставя темата...[/Quote]
Може и да я почистиш от мненията извън темата, започвайки със своето.(angry)
Сега, ще се напълни с грутски и егейтски къртици :P Щом от сега става напечено, представям си към края на лятото, каква война, ще се води :) Дано не е много груба ;)
[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://ecc.kzp.bg/ http://www.kzp.bg/[/B]
[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://ecc.kzp.bg/ http://www.kzp.bg/[/B]
момчета пак ви казвам темата е пусната явно провокативано-ами аз от цялята работа не разбрах дядото кафе ли е искал да пие с управитела , а иначе за преносимост на фиксирани ина теми във форума пример=http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=266066&cat_id=1 и други;)
Благодаря за отговорите ви в тази тема, те са показателно в какво всъщност се изразява недоволството към Глобул- в 5-6 виртуални момченца които пишат навсякъде глупости:D
Така, офиса на Виваком е в Овча Купел, на бул. Тодор Каблешков и Цар Борис. Отидох на място и ми казаха следните неща:
[B]- само управител или зам управител може да подписава за преносимост
- само между 11.30 и 17 ч
- случава се да ги няма, трябвало да се изчака.[/B]
Та, мизериите на Виваком очевидно продължават. Разиграват хора които искат да се махнат от тях. Факт. Написах кой е магазина, ако някой иска да ходи и да си провери.
А отностно защо точно в този офис искам да го направя, по същата причина поради която някой иска да остане точно на такса от 5 лв, а не от 6.90;)
Надявам се ме разбрахте правилно(whistle)
Така, офиса на Виваком е в Овча Купел, на бул. Тодор Каблешков и Цар Борис. Отидох на място и ми казаха следните неща:
[B]- само управител или зам управител може да подписава за преносимост
- само между 11.30 и 17 ч
- случава се да ги няма, трябвало да се изчака.[/B]
Та, мизериите на Виваком очевидно продължават. Разиграват хора които искат да се махнат от тях. Факт. Написах кой е магазина, ако някой иска да ходи и да си провери.
А отностно защо точно в този офис искам да го направя, по същата причина поради която някой иска да остане точно на такса от 5 лв, а не от 6.90;)
Надявам се ме разбрахте правилно(whistle)
ааа дядото стана внук(woo) шегичка за разлика от ЕДИНствения в този форум няма да се заяждам за глупусти:)
[Quote]Та, мизериите на Виваком очевидно продължават[/Quote]
никой не отрича,че и при другите оператори [B]има проблеми[/B] особено при фиксираната телефония и ADSL,но поне направиха малки подобрения като премахването на автоматичното преподписване(поне за ADSLа така ми казаха от 123)
проблема е защо поголемият процент недоволни са от глобул и наистина голям процент от фикса на вива
[Quote]Та, мизериите на Виваком очевидно продължават[/Quote]
никой не отрича,че и при другите оператори [B]има проблеми[/B] особено при фиксираната телефония и ADSL,но поне направиха малки подобрения като премахването на автоматичното преподписване(поне за ADSLа така ми казаха от 123)
проблема е защо поголемият процент недоволни са от глобул и наистина голям процент от фикса на вива
Специално за теб, защото баааавно загряваш ще ти обясня. Дядото е бил в този офис на Виваком сутринта, а както по-нагоре написах аз бях преди малко да проверя защо така са го финтирали. И отговора от симпатичните служители беше, че за преносимост след 11.30 ч. Защо специално за преносимост документи се обработват след 11.30 ч нямам никаква представа, ако искаш им се обади и ги питай.
Факт е че се опитват по всякакъв възможен начин да затрудняват хората в това отношение. Не ми е никакъв проблем на мен, но нали тук е форум за комуникации и отбелязвам специално тази мизерия на Виваком. Нищо лично както се казва.
Факт е че се опитват по всякакъв възможен начин да затрудняват хората в това отношение. Не ми е никакъв проблем на мен, но нали тук е форум за комуникации и отбелязвам специално тази мизерия на Виваком. Нищо лично както се казва.
Специално за теб, защото баааавно загряваш ще ти обясня. Дядото е бил в този офис на Виваком сутринта, а както по-нагоре написах аз бях преди малко да проверя защо така са го финтирали. И отговора от симпатичните служители беше, че за преносимост след 11.30 ч. Защо специално за преносимост документи се обработват след 11.30 ч нямам никаква представа, ако искаш им се обади и ги питай.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Там където си посочил има 2 офиса на 30 метра един от друг
Второ, това е форум за МОФИЛНИ комуникации а не за имобилизирани на кабел :D
поне така ми се струва на мене де. То за фиксовете да се коментират нововъведения е все едно да се пренаписва и корегира библята която им е адашка :D
Второ, това е форум за МОФИЛНИ комуникации а не за имобилизирани на кабел :D
поне така ми се струва на мене де. То за фиксовете да се коментират нововъведения е все едно да се пренаписва и корегира библята която им е адашка :D
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]А отностно защо точно в този офис искам да го направя, по същата причина поради която някой иска да остане точно на такса от 5 лв, а не от 6.90;)[/Quote]
Добре, де кажи все пак [B]какво[/B] точно е накарало дядо ти да иска пренасяне - разговори към GSM ли? И към кой оператор се е (си го) ориентирал?
([i]m75 се опита да спомене вариант но както винаги включването му беше безмислено.[/i])
Добре, де кажи все пак [B]какво[/B] точно е накарало дядо ти да иска пренасяне - разговори към GSM ли? И към кой оператор се е (си го) ориентирал?
([i]m75 се опита да спомене вариант но както винаги включването му беше безмислено.[/i])
Просто ще вкарам домашния към Глобул на възможно най-ниската такса.