2010 г, мизерийките на Виваком продължават..

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Re: 2010 г, мизерийките на Виваком продължават..

Мнение от edin » 07 мар 2010, 18:46

[Quote]Ранен детски дебилизъм и признаци за диагностирането му[/Quote]
Пак се сетих за тази велика мисъл на великия фен на Виваком:D Точно в синхрон с цитата ще пусна няколко цитата от форума на VW на познати проблеми, познати като мизерийки на Виваком:D

Цитат 1:
[Quote]Водя епична битка с БТК (Виваком) да се откажа от тяхнаа "услуга" - домашен телефон. Резултата е 2:0 за тях. Искам да си взема преносимост на номера, обаче удрям здраво на камък.
1:0 - "не работи мрежата и не можете да подадете молба"
2:0 - "мрежата работи, но го няма управителя на магазина - само той може да приеме молбата ви".
200 топки "шок"

В понеделник смятам да пробвам пак - тъкмо може да им работи системата, пък и управителя трябва да е на линия...
При 3:0 смятам да се обадя в КЗП - решил съм да се оттърва от БТК на всяка цена
Та да знаете момци... ако сте решили да се оттървете от БТК се снабдете с МНОГО нерви (да се борите с тях), усмивки (за да не пребиете поредното говедо, което работи там), закона (за да знаете какво ви се полага като потребител), добре зареден телефон (за да говорите от място с КЗП) и лист и химикалка (за да запишете имената на всички, които ви отказват услугата).
Успех.
В понеделник продължавам[/Quote]

Цитат 2
[Quote]Ооооооо.. за обслужването ли искате да говорим? Там съм компетентен.
Реална случка от преди 2 седмици.
В четъвртък се разваля телефона. Обаждам се от чужд телефон да пратят екип да види за какво иде реч.
"ОК господине. Утре (петък) м/у 11:00 и 14:00 ще мине екип. Да има човек в апартамента"
Петък вечер се прибирам, жена ми вика "Никой не дойде". ОК. Обаждам се пак
"Вчера звънях, казахте че ще дойде екип. Никой не дойде"
Отговор (на пачата с/у мен) "Еми не знам защо не са дошли господине"
Баси.. аз ли да знам защо не са дошли?
""ОК господине. Утре (събота) м/у 11:00 и 14:00 ще мине екип. Да има човек в апартамента"
В събота се повтаря историята от петък. И същия отговор - не знаели защо не е дошъл ЕКИПЪТ!!!
След поредния разговор обещават че в неделя вече ще мине екип
В неделя вечер провеждам АБСОЛЮТНО същия разговор - не знаели защо не са дошли - искам да отбележа, че това вече е ТРЕТИЯ път в който екипът им не идва. Аз разбира се съм вън от всички нерви които имам, крещя по телефона, псувам, ядосвам се.. а пачата от другата страна на слушалката си го мести от левия в десния крачол (техните служителки имам чувството че си имат пениси - иначе няма как да си го местиш от левия в десния)
Разгеле в понеделник дойдоха. И когато вчера ме питаха защо искам да се откажа от техните услуги им разказах всички - ама хората в магазина не били виновни. Кво ме боли мен човека в магазина? Аз просто искам да се откажа от БТК като цяло.
Проблема е, че мисленето им още е на държавни чиновници. И още не могат да разберат че вече не са монополисти. [/Quote]

Цитат 3:
[Quote]
2:1 - успяхме да подадем молба. Днес беше голямо увещаваше... "Ама имаме програма за 3 лв.месец с толкос и толкос минути... помислете... защо да не пробвате...". Викам "НЕ ЩА БЕЕЕ. писна ми от вас. махам се. Не 3 лв..1 стотинка на месец вече не искам от вас...И пари да ми давате месечно пак не искам.."
Не успяха да ме разубедят де.[/Quote]

:D:D:D

Потребителски аватар
King Kong
Регистриран: 28 окт 2009, 13:19

Мнение от King Kong » 07 мар 2010, 19:15

Пиши после какво е станало.Аз също ще ходя утре.
Между другото кога ти изтича договора c БТК(на дядо ти де)

edin

Мнение от edin » 07 мар 2010, 19:33

Договора бил безсрочен.
Интересното е, че на 123 на Виваком дават две версии как може да се премине на ниската такса от 3.70 лв.
Версия 1:
[B]- трябва документ от социалните служби, че клиента е социално слаб
[/B]
Версия 2:
-[B] няма нужда от такъв документ, ако човека е пенсионер, колегите на място ще преценят.[/B]8)

(whistle)

edin

Мнение от edin » 07 мар 2010, 20:28

По принцип е точно за гаргарата която прави Виваком при фиксираните. Хубаво е, че си го разбрал:)

edin

Мнение от edin » 07 мар 2010, 20:34

Добре, мен какво ме вълнува твойте премеждия с регистрацията на Прима8) Има много по съществени неща от твойта прима. По твойта логика де.

Темата показва как лъжат от Виваком. Всеки написан факт може да бъде проверен.

edin

Мнение от edin » 07 мар 2010, 20:45

В последен опит да задържат клиенти, Вива предлага социално слаб план8) Факт ли е, факт е. Ако искаш ти си го провери. И си провери какви са условията за този план;)
Аз ги написах, две версии от едно място;)
Като гледам в тази тема и някакъв пост за някакъв апарат за 49.90 лв е написан, не видях да реагираш какво общо има това с темата:D

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 07 мар 2010, 20:47

Отказвам се да пиша в темата, превърнала се е в протяжна сапунка и лаф мо'абет. Като се пренесеш или пуснеш жалба с отговор и резултат ще пиша пак.

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 13 мар 2010, 11:17

Тъй като Сажко обича да пише извън темата, пренасям тук, на правилното място, неговото изказване

Sage: [Quote]Интересно дали журналистката от пловдивската медия с материала за "опита за" пренасяне на Виваком стационарен е била непълнолетна или пък с умерена форма на шизофрения по твоята сюреалистична логика...[/Quote]

Ако някой смята желанието за пренасяне от БТК към по-изгодни тарифи, за ненормално, значи нещо му хлопа дъската.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 13 мар 2010, 11:34

[Quote]Тъй като Сажко обича да пише извън темата, пренасям тук, на правилното място, неговото изказване[/Quote]Естествено, че тук, къде иначе. [B]Темите с оплюване и точене на локуми срещу "БТК" са единственото място където пишеш ПО ТЕМАТА[/B] :|
Тази тема, както се вижда за мен е изчерпана до появата на ново "развитие"...
Колкото до изказването ми - то включваше и този случай, за да разоблича манипулативната ти защита на продавачите в Германос, на фона на раздуването на далеч по-безобиден случай като този тук.

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 13 мар 2010, 15:52

[Quote]далеч по-безобиден случай [/Quote]

Отказът от изпълнение на тяхно задължение е безобиден случай?

Отговори