2010 г, мизерийките на Виваком продължават..

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Re: 2010 г, мизерийките на Виваком продължават..

Мнение от m75 » 03 мар 2010, 17:48

[Quote]но мисля че БТК няма да си намалят тарифите защото останалите 30% са фирми които плащат доста добре за тая услуга[/Quote]

Докато БТК държи над 90% от пазара, така ще е. Монополът носи добри печалби, затова и се съпротивляват със зъби и нокти на преносимостта. Отделно са фирмите, но и при тях делът на мобилните връзки расте за сметка на фиксираните. Поне за нашата фирма разходите за фиксирана телефония са 1/4 от тези за мобилна.

[Quote]ако не ползваш някакъв пакет стац+моб+нет примерно по добре е на такса 4-5лв към мтел или глобул [/Quote]

Съгласен(yes)

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Мнение от fenato » 03 мар 2010, 18:16

[Quote]Аз вече почвам да се чувствам ненормална, защото имам по около 15 часа разговори на месец от домашния :D:D:D:D [/Quote]

Споко, не си ненормална, просто не си сама* :D:D:D

*Искам да кажа, че има и други като теб та затова има с кого да си говориш:D

п.с. Тая котка що не я сложиш да не е надолу с главата, ще и стане лошо:D

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Мнение от fenato » 03 мар 2010, 18:17

[Quote]Брех, с кой калкулатор сметна, че за 3600 минути на месец седя повече време вкъщи?! :D [/Quote]

Ми да ти кажа не използвах калкулатор, ей така на ум го сметнах :D

renita_ltd
Регистриран: 22 фев 2007, 15:56

Мнение от renita_ltd » 03 мар 2010, 18:22

Ами какво да ти кажа, да, не съм сама (на всички им влиза с пакета за интернет):D и като се прибера и легна на дивана ми действа отпускащо някой и друг разговор :D Иначе с гсма разговорите са кратки и по същество в повечето случай.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 03 мар 2010, 18:24

винаги съм казвал,че ако не са жените всички оператори на глас ще умрат от глад:D:D:D(flower)(flower)(flower)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 03 мар 2010, 18:26

[Quote]имам по около 15 часа разговори[/Quote]

Споко, това са само 900 минути!(flower)

renita_ltd
Регистриран: 22 фев 2007, 15:56

Мнение от renita_ltd » 03 мар 2010, 18:34

Те жените са много важни в цялата еко система, ама мъжете не искат да си го признаят или както ShinGo беше писал в друга тема, признават го в определени случаи :D;)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 03 мар 2010, 18:39

Аз да кажа нещо дребно ПО ТЕМАТА ;)
Един недостатък на Вива е , че нямат достътъчно магазини от веригата си. Днес се пробвах да си платя сметката , но нямаше къде (woo):X
След като ще задминават другите два оператора по всички показатели то да си разширят и мрежата от магазини 8)
скоро !!!

Ренита (flower)(flower)(flower)
*Радвам се , че женското присъствие не се ограничава само до това на къртици :) а се намират и котета

tre
Регистриран: 24 мар 2004, 04:59

Мнение от tre » 03 мар 2010, 19:39

По темата:
ВИНАГИ се опитват да лъжат, но веднъж като ги секнеш и почват да си мерят приказките. Почвам с примерите:
1.Декември отивам да плащам сметката в бтк (знам че искат да им викате "виваком", ама са си бтк, поне що се отнася до услугите и качеството им). Имам стационарка с нет (още не я бях прехвърлил на "хоум" тарифа) със около 45лв (почти без разговори). Един служебен на партньор, дето ние го плащаме и е САМО със входящи: бетон 21.60 и 3-ти, фирмения, който се движи около 60-70лв, като Е заключен за гсм и м/ународни (тях ги правим от един мобилен). Когато им казах че от другия месец ги прехвърляме на глобул 2-та служебни, една дребна фръцла изскочи отнякъде (на мига) и почна да ме зарибява за "офис" плановете и как за "някакви си" 23 лв. Викам и: това е без ДДС и пак не ме устройва. Изскача с втори "коз": [B]Ама вие като ги прехвърлите в глобул и на вашите клиенти ще им струва да звънят като към глобул, като ви търсят.[/B] Казах и че в този момент разговора приключва и че с лъжи няма да ме задържат при тях.
2. (леко офф, защото е за мобилен #)С една (прословута вече из темите на форума (whistle) ) карта се боря да я изкарам от (пак) фирменият договор на Глобул тоя път. Вчера пак ходих да се мъча да я прекратя. Пояснявам че договора е сключен за една година на [B]03.03.2009.[/B]. Не могат да я спрат от бек-офиса ми викат, отговорили им че била в срочен договор. Викам: Че колко ще е тая неустойка за 1 ден, дай да я платя. (Един един ме беше посъветвал така да направя ;)) Ааа,200 лева, бързо ми отговаря момичето. Реших да не се заяждам и и викам: А на б-конектче да я минем? Оооо, веднага, ми отговаря и дотам с мъките.

Извод: Всички са маскари и то АЗ СЪМ УБЕДЕН, защото ги карат и имат изисквания за такова отношение към клиентите. Или пък може и просто аз да попадам на адски тъпите злобни парчета все (по-малко вероятния вариант).

Та стига сте се карали за глупости, то и стационарката си има плюсове. Например съвсем спокойно си лафя с брат'чеда в Испания и един приятел в Германия от включените 3600 мин в пакета (какво като са толкова много). И фирменият даже го прехвърлям на физическо лице, че сами си правят конкуренция :P

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 03 мар 2010, 19:53

[Quote]Ми да ти кажа не използвах калкулатор, ей така на ум го сметнах :D[/Quote]

Именно това е проблема - смятането ти на ум. Затова ползвай калкулатор - не е срамно. ;)

Отговори