2be Са железни...
2be Са железни...
Случката е следната:
Мой приятел си закупи преди година от магазин на 2be в Сандански телефин Benqu Siemens EF81 на стойност 750лв.
След 6 месеца ползване телефона се развали...от там започна да ходи по сервизи...но така и не го поправиха! Цели 6 месеца апарата се шета по сервизите....и тамън тази седмица му изтичаше гаранцията...и познайте кфо стана?
Ами понеже не разполагат с същият апарат да му го подменят с нов,те му върнаха сума в размер на 750лв. Е тфа ако не е коректност аз просто не знам.... БРАВО!!!
Мой приятел си закупи преди година от магазин на 2be в Сандански телефин Benqu Siemens EF81 на стойност 750лв.
След 6 месеца ползване телефона се развали...от там започна да ходи по сервизи...но така и не го поправиха! Цели 6 месеца апарата се шета по сервизите....и тамън тази седмица му изтичаше гаранцията...и познайте кфо стана?
Ами понеже не разполагат с същият апарат да му го подменят с нов,те му върнаха сума в размер на 750лв. Е тфа ако не е коректност аз просто не знам.... БРАВО!!!
Re: 2be Са железни...
Купувайте си Benq-Siemens...
Иначе браво, по принцип така трябва да се прави, те ако му бяха казали, че понеже е изтекла гаранцията трябва да си плати сам ремонта, щеше да стане голям скандал, а те са сериозна фирма, не могат да си го позволят
Иначе браво, по принцип така трябва да се прави, те ако му бяха казали, че понеже е изтекла гаранцията трябва да си плати сам ремонта, щеше да стане голям скандал, а те са сериозна фирма, не могат да си го позволят
taka slu4ka e edin na miliard
hah kupi si ti telefon i neka ti se razvali hodi po servizi ti:))4akai da ti varnat parite
hah kupi si ti telefon i neka ti se razvali hodi po servizi ti:))4akai da ti varnat parite
И аз съм много доволен от 2be. Взех си от там Samsung Z400, обаче на зарядното кабелчето не беше свързано както трябва и телефона можеше да се зарежда само като сложиш въпросното кабелче в определена поза. Отидох в магазина, провериха си, че е така и веднага ми смениха зарядното с друго (ново), без никакви спорове. :)
i za koe po to4no bravo ??? za tova 4e prodavat bokluci i pone si gi zimat obratno posle .... to ostava6e i tova da ne pravqt... jelezni sa teq ot koito kupuva6 aparati deto nese 4upqt sled 3 meseca.... germanos da re4em...
Не е така. Продавача не е производител на телефона, че да гарантира за качеството. Моя Самсунг си е произведен в Корея, а не например в Китай, но пак може да си стане засечка и то във всеки магазин.
Re: да бе...
da be ne tfa e-ne zabravite kade jiveem vse o6te ima mnogo voda da izte4e dokato vsi4ko stani kakto trqbva kakto e po evropa-shte kaja jelezen kogato si kupq aparat na izpla6tane za 3 godini na sme6na cena i kato doide nov model mi vzemat stariqt i si vzema noviqt-vse edno da imam Nokia n93 i sas poqvata na N93i da varna n93 i da vzema n93i sas leko dopla6tane-ei tova e oferta-te sa si spazili garanciqta vii ve4e dovolni-em takava e
prosto pravqt druga strategiq-i iskat da sa "mili" sas klienite za da govorim nii tuka po forumite i da sa dovolni 4e gi haresvat i vsi4ki da kupuvat ot tqh-ama vsi4ko e za pari de:)))ne mislete 4e nqkoi misli za obiknoveniq klient
pisimist sam ama po dobre taka otkolkoto optimist pone si gi znam kakvi sa
prosto pravqt druga strategiq-i iskat da sa "mili" sas klienite za da govorim nii tuka po forumite i da sa dovolni 4e gi haresvat i vsi4ki da kupuvat ot tqh-ama vsi4ko e za pari de:)))ne mislete 4e nqkoi misli za obiknoveniq klient
pisimist sam ama po dobre taka otkolkoto optimist pone si gi znam kakvi sa
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
Е при тебе явно е било някакъв късметлийски ден, щото при мене не стана така. Купих на жената един разкошен самсунг от 2be за рождения ден, бая пари се изръсих, и тя много се зарадва, щото май от преди си беше харесала точно тоя телефон. Кво да видим, имало глава да пати - на 5-6 ден телефона нещо се прецака: като те търсят и дисплея гасне. Иначе той си работи, говорим си с жената, ама дисплея тъмен. Когато тя набира - същата работа. Като се прекъсне разговора и се оправя. Да де, ама почна и да не звъни, тогава пък дисплея не гасне, ама не звъни. И така или едното или другото... не знаеш какво да правиш. Взехме ний слушалката и право в туби. Там пробват пред нас и викат - не може да бъде, вие сте го бъзикали. Абе не сме бе, нали виждате и те - да, вярно, ама е бъзикан, щото такъв дефект няма. Е как няма, нали пред вас пробваме? Те пак - такъв дефект не е известен досега, не може да се направи нищо... а машинката в гаранция. Давайте замяна тогава - не може, нямаме вече такива и не знаем дали ще има. Тогава дайте замяна с друг телефон някакъв за същите пари. Не може, може само с по-евтин от тези които са изложени на витрината и са на разположение в момента и то пак да е самсунг, че да не променяме гаранционната карта! Върнете парите... не може, заприходена е сумата вече и телефона е ползван.
Е вий на това ли казвате коректност????
Подадох жалба и дано се стигне до съд, щото много съм им набрал, честно!
Да изпукат и туби и германос и джеф, егати и простаците и измамниците.
Е вий на това ли казвате коректност????
Подадох жалба и дано се стигне до съд, щото много съм им набрал, честно!
Да изпукат и туби и германос и джеф, егати и простаците и измамниците.
-
- Регистриран: 28 апр 2006, 11:30
Преди време и аз причиних много главоболия на 2be Витошка в София. Купих си от там един самсунг х160 и той само ми изписваше на екрана "опресни" ама буквално през 1 мин. И аз им стопих нервите и по сервизи и исках да го връщам. Накрая се оказа че картат ми на вивател нещо не е првила добър контакт. В един момент тя блокира. От вивател ми изпратиха нова карта и сега вече всичко е наред.