3.5G - сравнителни тестове на операторите
Re: Re: Re: Re: 3.5G - сравнителни тестове на операторите
[Quote]Telenor - Кюстендил в сграда оО
[/Quote]
Клетката да не е точно на отсещната сграда :D Невероятна скорост иначе, мисля, че това е рекорд, ако не се лъжа, някой да ме поправи?:D(yes)
[/Quote]
Клетката да не е точно на отсещната сграда :D Невероятна скорост иначе, мисля, че това е рекорд, ако не се лъжа, някой да ме поправи?:D(yes)
Re: 3.5G - сравнителни тестове на операторите
Някой забелязва ли забавяне на мобилния нет в Пловдив на Мтел?
Re: Re: 3.5G - сравнителни тестове на операторите
Мтел-София, Младост 4 Бизнес парк в сграда.
Re: Re: Re: 3.5G - сравнителни тестове на операторите
Такива са и при мен резултатите при тестове в мрежата на Мтел в София в работно време. По назад в темата съм постнал. Очевидно старата 3Г мрежа вече издъхва и не може да поеме натоварването. Това, че разни фенбойчета на оператора правят тест в 23.00 часа вечерта и изкарват някакъв "добър" резултат, не променя реалната картина. Изхода е един- преминаване към LTE.
Снощи Vivacom в с.Тодорово обл. Плевен, сървър Мтел - вади по - голям пинг ама скоростите са си пак добри, тарифа Viva Free, Lumia 1520 - http://www.speedtest.net/wp/29745697.png :).
Вие сте сте за завиждане с тези 4 Мбпс. При мен на моменти не зарежда страници, ако са с малко повече графика. Засичам скорости от 1 и под 1 Мбпс, в централни части на София. Преди време пак бях се оплакал с резултати в една тема и един ми казва „смени си модема”... Е, сега от няколко дни съм със ipad air, ...същата история. Толкова съм недоволен, че няма накъде. А допълнително ме дразнят тези им реклами за „най-бързата” мрежа. Най-бавната е вече, не най-бързата...Ето от момента:
Re: Re: Re: Re: Re: 3.5G - сравнителни тестове на операторите
[Quote]Най-бавната е вече[/Quote]
Абсолютно съм съгласен. На смешните постове на фенбойчетата не обръщам никакво внимание. Ценни са такива реални тестове, като вашия, които показват какво е реалното положение.
Абсолютно съм съгласен. На смешните постове на фенбойчетата не обръщам никакво внимание. Ценни са такива реални тестове, като вашия, които показват какво е реалното положение.
Мтел си обновява мрежата в някои части на страната и затова са възможни такива скорости ;). Ти да видиш на ТелеПор какви неща правя... Виж малко по - назад в темата ;).
Пълни глупости. Лично аз редовно постигам скорости над 10 мбпс. Публикувал съм такива в тази тема. 3G мрежата на Мтел е стабилна и има капацитет.
Дишайте спокойно.
И честно казано, тези тестове са леко безсмислени. Разлика между 5, 10, 20 мбпс няма, ако сърфираш в интернет. И по-важен според мен е пинга(времето, за което се отваря една страница).
Дишайте спокойно.
И честно казано, тези тестове са леко безсмислени. Разлика между 5, 10, 20 мбпс няма, ако сърфираш в интернет. И по-важен според мен е пинга(времето, за което се отваря една страница).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.5G - сравнителни тестове на операторите
Надявам се да се окажеш прав... Но съм скептичен защото тестове правя от Нова година, когато смених вива, чийто клиент бях две години, с Мтел и от тогава насам съм много, много разочарован...