3.6 стотинки на обаждане към *88 от 2 Април

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Re: 3.6 стотинки на обаждане към *88 от 2 Април

Мнение от Spiderman_ot_selo » 30 мар 2012, 15:38

[Quote]отгоре на всичко ПАК се намериха хора, които да защитават яростно увеличение, в случая въвеждането на допълнителна такса за обаждане към *88 (че даже и хипотетична такса от 1лв. за плащане на каса). Абе що са ГЛУПАЦИ сме това българите, бе?[/Quote]
И аз това се чудя! Националната простотия става всеобхватна.
Как може да защитаваш въвеждането на подобни такси,при положение че конкуренцията на Мтел предлага безплатно свързване не само с автоматичното обслужване,но дори и с оператор? И вдигат моментално,въпреки че обажданията са безплатни!
Е,от какъв зор от Мтел въвеждат подобна такса,освен за да доят клетите си (повтарям го за сетен път) клиенти! Рекордната печалба трябва да се гони с вскякави средства, и обикновено е за сметка на ползвателите на услугите им!

Но това което направи @edin е показателно. Изстреля една "новина",че Мтел въвеждат 1 лв такса при плащане и мнозинството от пишещите тук допуснаха,че това е възможно!
Т.е. клиентите на Мтел очакват и в известна степен приемат подобни гадости,колкото и абсурдно да звучат! Това говори много за реномето на оператора Мтел...и за мисленето на клиентите им!

zenit
Регистриран: 01 окт 2010, 16:10

Мнение от zenit » 30 мар 2012, 16:30

[Quote]безплатните решения - IVR, MTEL.BG i M-Tel Меню[/Quote]
Ползващите Prima, могат, пък да посетят секция “Частни клиенти”, меню “Услуги”, Prima, “Проверки”, където също разполагат с безплатен достъп до информация за това как да проверяват наличността по сметка, срока на валидност на карта, оставащи безплатни минути и SMS-и.
А това IVR какво е?

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 30 мар 2012, 16:52

[Quote]Как може да защитаваш въвеждането на подобни такси,при положение че конкуренцията на Мтел предлага безплатно свързване не само с автоматичното обслужване,но дори и с оператор?[/Quote]
Нищо не защитавам, ако визираш мен. За мен е без значение дали ще я има тази такса, защото при 100-на лв на месец, които давам за телефония, дали ще се обадя още 2-3 пъти за общо 10 стотинки, ми е все тая... Да му мислят тези, дето си говорят с оператор за щяло и нещяло, понеже си нямат друга работа по цял ден...

Написах - ще е обосновано, ако донесе други предимства за абонатите си. Но дори и необосновано, специално тези 10 ст/месец ми дреме на дедовия...

Интересно ми е обаче когато (не "ако", а "когато") Вива направят обажданията до оператор платени, какво ще пишете - залагам на нещо от сорта "еми другите го направиха, защо не и Вива..."

С други думи, ако погледнете един мой постинг от края на миналата година, когато обсъждахме понижаването на таксата за свързване между операторите (деева, изскочи ми английската дума :) ), написах, че ще има влошаване и операторите ще искат да си избият "загубите" по други методи. Мтел свалиха скоростта, въвеждат такса за оператор... Очакваме Грабул и Влива да ги последват :)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 31 мар 2012, 00:27

[Quote]Автор: Crazy Heart
Дата: 27.03.2012 09:26

Знаете ли че 90% от обажданията на *88 са за Сметка? Хората или ги мързи или не искат да се научат да ползват безплатните решения - IVR, MTEL.BG i M-Tel Меню.
Това според мен е причината за това да се плаща свързването с оператор.[/Quote]

Ще обясниш ли как ivr за проверка на сметка ще бъде безплатен? :)

Отговори