300 лв докато си спя - ВИВА!!!
Re: 300 лв докато си спя - ВИВА!!!
Всички ъпдейти са на ръчен режим :)
Значи ясно ми е,че си бесен на оператора,но ще ти дам пример с едни момци дето преди десетина години вкараха вирус в системата на една световна банка който точеше по 0.0001 $ от всяка една трансакция в банката;) и така натрупали към милион,но грешка в десетичната запетая ги разкрива:D Та мобилните оператори(и не само те) 100% съм сигурен,че завишават сметките,но с стотинки или лев защото иначе ще бъдат разкрити(woo) При теб май са се издънили или пак си проври програмите.Най добре хартресет ако не знаеш коя програма те е пр...ла
Хайде сега, приказки от "Хиляда и една нощ". В момента има някакви проблеми в отчитането на трафика при БТК. Един се радва че този месец не го ограничават на мизерните 50 МБ, друг гори с няколко стотици лв. Както са му казали на Кобрети, отчитането се бави и колкото и да е внимателен човек, натрупва сметка.
[Quote]Хайде сега, приказки от "Хиляда и една нощ"[/Quote]
To приказки ама за банката ти гарантирам 1000% ,че е така;)
To приказки ама за банката ти гарантирам 1000% ,че е така;)
А-а-абе KOBRETI, пак ли на теб се случи бе :D Аз като ти казвам, че не се обичате с Вива, не вярваш :)
Така, сега сериозно - опитай да разбереш кога и колко точно са източени. Прав си, че не си длъжен да преминеш на Unlimited, за да не навъртиш 500 лв. - ами до сега как сме ползвали нет без инциденти... Прав си и че вече яко са копирали от Г&М и прилагат мръсния номер със закъснялото отчитане - и за трафик и за минути.
Обаче не разбирам, защо не си си сложил някакъв контролиращ трафика софтуер. Аз ползвам 3G Watchdog + APN Droid и докато бях на старите +Data, +APN Droid ми спираше data трафика през оператора при свършване на пакета (реално стана само веднъж).
Така щеше да знаеш поне колко си изхарчил.
[Quote]вчера имах оставащи 35 МБ[/Quote]Това ако е от *123#, може да е отпреди 3 дни - в момента от няколко седмици отчитането "боксува" намясто сума време и отвреме навреме "зацепва"... Аз от 5-6 дни получавам едни и същи оставащи мегабайти с точност до 0,01 MB а според 3G Watchdog само последните 2 дни имам към 90 MB, което си е истината.
Според мен си разчитал на автоматичната информация и през последните 5-6 дни си направил 2 или 3 сесии с голям трафик без да разбереш.
Така, сега сериозно - опитай да разбереш кога и колко точно са източени. Прав си, че не си длъжен да преминеш на Unlimited, за да не навъртиш 500 лв. - ами до сега как сме ползвали нет без инциденти... Прав си и че вече яко са копирали от Г&М и прилагат мръсния номер със закъснялото отчитане - и за трафик и за минути.
Обаче не разбирам, защо не си си сложил някакъв контролиращ трафика софтуер. Аз ползвам 3G Watchdog + APN Droid и докато бях на старите +Data, +APN Droid ми спираше data трафика през оператора при свършване на пакета (реално стана само веднъж).
Така щеше да знаеш поне колко си изхарчил.
[Quote]вчера имах оставащи 35 МБ[/Quote]Това ако е от *123#, може да е отпреди 3 дни - в момента от няколко седмици отчитането "боксува" намясто сума време и отвреме навреме "зацепва"... Аз от 5-6 дни получавам едни и същи оставащи мегабайти с точност до 0,01 MB а според 3G Watchdog само последните 2 дни имам към 90 MB, което си е истината.
Според мен си разчитал на автоматичната информация и през последните 5-6 дни си направил 2 или 3 сесии с голям трафик без да разбереш.
Имах същия проблем с мтел. Тогава бях с първия айфон. След време разбрах, че виновникът беше един четец за RSS, който забиваше на някакъв feed и се стартираше многократно и всеки път тегли на ново. Писах 2-3 жалби до мтел и ми опростиха сметката.
С Вива ще се псуваме този месец. Аз имам същия проблем с 50-те MB на Злато 180, но за момента са "само" 40 лв сметка от нет и се надявам да не станал повече предвид, че днес не съм ползвал.
Интернет трафика го отчитат с някакво чудовищно закъснение. Все тая де, но си е курвенски номер.
Иначе съм имал подобен проблем преди време с Мтел и неуспешния опит на мейл клиента да прати един мейл. След около 200 опита целия пакет беше заминал и имах едни 40-50 лв. сметка.
Интернет трафика го отчитат с някакво чудовищно закъснение. Все тая де, но си е курвенски номер.
Иначе съм имал подобен проблем преди време с Мтел и неуспешния опит на мейл клиента да прати един мейл. След около 200 опита целия пакет беше заминал и имах едни 40-50 лв. сметка.
Инфото от *123# вече показва 700 лв, така че предприемай някакви действия, да не се окажеш в моята ситуация... Активирай unlimited да ти е мирна главата
Кога и колко ще видим от фактурата. А защо - защото разчитам на официалната информация от *123# нали точно това е целта мс тази услуга
[Quote]unlimited [/Quote]Това му е майката,а не някакви програми за това