300 лв докато си спя - ВИВА!!!
300 лв докато си спя - ВИВА!!!
Айде честито, тази сутрин се събудих със спрян телефон, поради надвишаване на кредитния лимит... Обадих се на оператор - текуща сметка 300 лв :D От трафик... При 170 лв кредитен лимит (за да не си мислите, че само Мтел не го спазват)
Тъй като знам, че трафикът ми не е неограничен, си го проверявам много внимателно всеки ден и знам какви програми ползвам... Чаках още месец, докато ми останат 3 месеца до края на договора, за да си преподпиша договора и да си включа неограничен пакет с 50% намаление...
Ще има развитие...
Тъй като знам, че трафикът ми не е неограничен, си го проверявам много внимателно всеки ден и знам какви програми ползвам... Чаках още месец, докато ми останат 3 месеца до края на договора, за да си преподпиша договора и да си включа неограничен пакет с 50% намаление...
Ще има развитие...
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: 300 лв докато си спя - ВИВА!!!
С какъв апарат си ?
О KOBRETI,не разбра ли,че умните телефони са като хищниците:D ловуват предимно вечер;) Има програми за следене и спиране на трафика особено добре е да се ползват при ограничен нет
Dell Streak с настройка данните да са изключени, когато телефонът е заключен :) А се заключва сам след минута неактивност :)
И първото нещо на онази от 123 беше - ама вие трябва да си активирате план за безлимитен интернет!?!?!
И първото нещо на онази от 123 беше - ама вие трябва да си активирате план за безлимитен интернет!?!?!
именно, колега - трафикът се проверява всеки ден. вчера имах оставащи 35 МБ, а телефонът не прави трафик, когато е заключен...
[Quote]Dell Streak с настройка данните да са изключени, когато телефонът е заключен[/Quote]
Това се отнася само за Wi-Fi моб. нет се изключва на ръка или с програма
Това се отнася само за Wi-Fi моб. нет се изключва на ръка или с програма
Изключва се - с рутнат телефон съм
Разбирам те,но 100% съм сигурен,че някоя от програмите ти заобикаля тази забрана и за това когато бях с лимитиран нет спирах нета на ръка когато тела ми бе без наблюдение по вече от час;) Това ти го казвам от собствен опит след същия проблем,но за щастие с доста по леки последствия(само 22лв. :D ) При теб проблема е с доста солидна сума и за това май ще прежалиш номера
Aко ми докажат, че съм го направил, ще си го платя. Не е проблем, ако вината си е моя...
Пък и номера не мога да го прежаля 088 KOBRETI :)
Пък и номера не мога да го прежаля 088 KOBRETI :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Dell Streak с настройка данните да са изключени, когато телефонът е заключен А се заключва сам след минута неактивност
[/Quote] Андроид няма опция за спиране на дейта когато е заключен. Ако ползваш външна програма, по-добре си приготви чековата книжка :) Вива няма да си променят фактурата заради теб :) Не мога да коментирам със сигурност :) обаче при нас такива клиенти също има, мислещи, че са си спрели нета...уви..не е така. Трафик на обаждания и данни не може да се надчислява, колкото и да си мислите, че е така. Важи за всички оператори....
[/Quote] Андроид няма опция за спиране на дейта когато е заключен. Ако ползваш външна програма, по-добре си приготви чековата книжка :) Вива няма да си променят фактурата заради теб :) Не мога да коментирам със сигурност :) обаче при нас такива клиенти също има, мислещи, че са си спрели нета...уви..не е така. Трафик на обаждания и данни не може да се надчислява, колкото и да си мислите, че е така. Важи за всички оператори....