4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Добро утро от Виваком!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Вие нормални ли сте?! За толкова тъпи ли ни мислите?! Много хитро да публикувате тестове с високи скорости, а другите не. Айде не сме толкова тъпи, за да се заблуждаваме, че тези скорости се постигат навсякъде. Нали им тествах мрежата-скоростта е по-зле и от Мтел, за разлика от покритието-там оранжевите са по-добри!
Престанете с тези манипулации! Как така само ти и Милен постигате високи скоростти, ще ми обясниш ли? И не ми казвай, че тествам със стар телефон, защото и с по-нов щеше да е същото или поне нямаше да постигна 100 мбпс.
Ето един тест от преди две седмици. Правих и други тестове. Над 40 мбпс не съм вдигал. 90% от случаите достигах межди 15 и 25 мбпс, сигурен съм, че е така и при другите. Тия 80-100 мбпс се постигат само някои места, близо до клетка или в ненатоварен район. Навсякъде другаде са само мираж! Още веднъж, спрете с манипулациите! Ставате нагли!
Test Date: May 17, 2017 18:26
Download: 19.28 Mbps
Upload: 25.20 Mbps
Ping: 14 ms
Connection Type: Cellular
Server: Sofia
http://www.speedtest.net/my-result/i/2096337988
Престанете с тези манипулации! Как така само ти и Милен постигате високи скоростти, ще ми обясниш ли? И не ми казвай, че тествам със стар телефон, защото и с по-нов щеше да е същото или поне нямаше да постигна 100 мбпс.
Ето един тест от преди две седмици. Правих и други тестове. Над 40 мбпс не съм вдигал. 90% от случаите достигах межди 15 и 25 мбпс, сигурен съм, че е така и при другите. Тия 80-100 мбпс се постигат само някои места, близо до клетка или в ненатоварен район. Навсякъде другаде са само мираж! Още веднъж, спрете с манипулациите! Ставате нагли!
Test Date: May 17, 2017 18:26
Download: 19.28 Mbps
Upload: 25.20 Mbps
Ping: 14 ms
Connection Type: Cellular
Server: Sofia
http://www.speedtest.net/my-result/i/2096337988
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Никъде не съм казал, че навсякъде е така, а че е така на повечето места където пребивавам. За мен това е достатъчно за моя избор. На теб като Мтел са ти по-добре като скорости там където пребиваваш...ми ОК, жив и здрав да си, да си ги ползваш със здраве! И не слагай определения на хората! За н-ти път те засичам, как си позволяваш да обиждаш.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Смени айфона. :D Както казах на Петте кьошета правя 100 Мбита, моя приятел с последен модел айфон и Мтел прави 30. Ти си дрънкай каквото искаш. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Преди половин час ми презаредиха 8-те гигабайта и ето тест от Теленор. Скоростите както винаги не са кой знае какво.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Виваком, София, пред Еконт на бул. Акад. Борис Стефанов.
Благодарение на колегата Dubspace имаме страхотна новина: [Quote]Виваком са взели временен лиценз за 2x20 MHz на 2600 MHz до 20 ноември. Явно и те ще тестват LTE-Advanced, но до 262 Mbps.[/Quote]
Всички LTE телефони поддържат честотата 2600 mHz. Така че ако някъде видите знака 4G+ на екрана на смартфона си, задължително направете тест!
Благодарение на колегата Dubspace имаме страхотна новина: [Quote]Виваком са взели временен лиценз за 2x20 MHz на 2600 MHz до 20 ноември. Явно и те ще тестват LTE-Advanced, но до 262 Mbps.[/Quote]
Всички LTE телефони поддържат честотата 2600 mHz. Така че ако някъде видите знака 4G+ на екрана на смартфона си, задължително направете тест!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Реално скоростите може да са към 200-210 Mbps, което си е доста. Добре, че телефона ми е Cat6 и поддръжа Carrier Aggregation.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
[Quote]Мilen:
ако някъде видите знака 4G+ на екрана на смартфона си, задължително направете тест![/Quote]
При мен пише само VIVACOM LTE на iPhone 7. Как да видя 4G+ иконка?
ако някъде видите знака 4G+ на екрана на смартфона си, задължително направете тест![/Quote]
При мен пише само VIVACOM LTE на iPhone 7. Как да видя 4G+ иконка?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
При iOS няма да излезе като индикация. Ще се свържеш към нея, но няма да ти индикира. Единствено може да видиш с Field Test Mode като набереш *3001#12345#* (от iOS 10.3 има нов Field Test Mode за iPhone 7 версията с Intel-ския модем, като вече има опция да видиш кой е другия band, който е агрегиран с основния под опцията CA Status).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Единственото, което виждам е "come back later" и нищо друго.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм