4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
След 3xCA, ще видим и Gigabit LTE (до две години минимум може да я има), която става с поне 50-60 MHz LTE спектър за download-а (може да е 3xCA или 4xCA), 256QAM за download-а, 64QAM за upload-а (има 2xCA за upload-а с два 64QAM stream-а) и 4x4 MIMO. Нашите дотогава може да имат по 55-65 MHz, фокусирани за download-а.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
[Quote]От другата седмица ще се трудим на Слънчака, за август се надявам на 150+[/Quote]
В София няма ли някоя експериментална станция с такива скорости да се пусне...
В София няма ли някоя експериментална станция с такива скорости да се пусне...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
[Quote]безплатните тестови 4Г карти и пак не могат (по-скоро не искат да покажат резултат, но това е друга тема) да направят по-добри скорости от 3Г... [/quote]
Ми не, просто сме си взели телефони с H+ за 50 кинта и те толкова си могат. :)
Ми не, просто сме си взели телефони с H+ за 50 кинта и те толкова си могат. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Теорията е ясна. Важното е практика да има. И като стана дума за нея..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Колега, сподели координатите на базовата станция поне...:)
Да Роска, благодаря за инфото :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Как така точно 50 Mbps upload? Толкова може да изкараш със 64QAM. По принцип трябва да е около 47-48 Mbps.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Страхотен резултат! Дали и нас обикновените потребители, ще ни огреят подобни скорости?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Теста е от офис (май централния) скоро ще пускат из квартал Младост (не знам дали всички части).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Централния офис, до мола на Цариградско? Вчера бях в мола, но не ми е индикирало на екрана 4G+ мрежа, въпреки че смартфона поддържа Carrier aggregation до 300 Mpbs. Дали не е все още само за служителски карти?