4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Погледна ли през Service Mode (*#0011#) за Samsung дали агрегацията е между 1800 и 2600 MHz? Аз честно трябва да дойда в София и да взема една Вивакомска да тествам.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Засега е лимитирано на служебни карти. (Теста не е мой). А дали има наоколо антени и на 2600 може да провериш с Network Signal Guru програмата (иска руут права). Телефона какъв е?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Xiaomi Redmi Note 4. Не съм го рутвал още, че трябва да подавам заявка за отключване на буутлоадъра, пък не ми се занимава в момента. Няма ли някакво сервизно меню без руут?
П.П. Имам един познат със служителска карта. Освен да му звъня утре да се видим в мола :D
П.П. Имам един познат със служителска карта. Освен да му звъня утре да се видим в мола :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Ето през бисквитката вкъщи в хола. Защо пинга е малко по-висок през бисквитката отколкото през самсунга? Иначе даунлоуда и ъплоуда са същите и през телефона. Мрежата е Виваком.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Имаш едно у-во посредник (бисквитката) и е нормално да има малко повече времево закъснение. Иначе 2 терабаита от Виваком са екстра, в колата пускам на малкия клипове с Мики Маус и мирува :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
От известно време само чета коментарите, но успях да постигна добър резултат и реших да пиша. Теста е в мола на цариградско
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
WOW, браво ма Виваком! Тестовата им LTE-Advanced мрежа кърти мивки. Това през служебна карта ли е или през клиентска?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
супер резултат :)
това агрегация 1800+2600 ли е?
това агрегация 1800+2600 ли е?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
На скрийншота се вижда, че до иконката на 4Г има +
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Картата е клиентска. Относно агрегацията не мога да преценя какво точно е, но индикацията на сигнала е 4G+