4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Да, това е комбинация 1800+2600. Теоретично може да се постигне до 262 Mbps download и 50 Mbps upload. Предвид това, че 2600 има доста голям капацитет, това ще помогне доста за скоростите.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
ако има някой със самсунг може да провери в сервизното меню: *#0011#
Там трябва да са показани два банда.
Единия със сигурност ще е 3ти банд (1800MHz).
Другия трябва да е 7ми (ако е 2600MHz).
Там трябва да са показани два банда.
Единия със сигурност ще е 3ти банд (1800MHz).
Другия трябва да е 7ми (ако е 2600MHz).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Band 7 е 2600 MHz.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Примерен екран от агрегация на банд 7 и банд 20
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Нямам банд 7, само банд 3 в квартала на 15 MHz.
Цеко, може ли линк към теста?
Цеко, може ли линк към теста?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Заповядай
http://www.speedtest.net/my-result/a/2983298470
http://www.speedtest.net/my-result/a/2983298470
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Браво колега, страхотен резултат! Виваком избиха рибата (yes)
Вече писах, че преди 3 дни бях в мола, но нямаше още 4Г+. Явно е съвсем прясно. Утре ще имам път натам и ще тествам.
Вече писах, че преди 3 дни бях в мола, но нямаше още 4Г+. Явно е съвсем прясно. Утре ще имам път натам и ще тествам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Операторите правят тестове на определени локации,тези големи скорости скоро няма да са достъпни , 2600 е обхвата ,който операторите последен ще използват от едни тестове се прави реклама на нещо,което скоро няма да е достъпно с този обем
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
2600 е идеален банд за големите градове. Отдавна се използва в другите европейски страни. София, още 5-6 големи града и Слънчев бряг. Тези локации само да покрият с 2600 ще е супер.
На тези места се потребява към 3/4 от обема мобилен нет в цяла България. Там има и най-голяма нужда от 2600, който предлага голям капацитет и скорост. Сигурен съм, че е само въпрос на време и другите два да последват Виваком.
На тези места се потребява към 3/4 от обема мобилен нет в цяла България. Там има и най-голяма нужда от 2600, който предлага голям капацитет и скорост. Сигурен съм, че е само въпрос на време и другите два да последват Виваком.