4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Vivacom (до хотел Шумен):
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Вече и аз имам резултат с над 150мбпс даунлоуд.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Виваком Русе: http://www.speedtest.net/my-result/a/4036490149
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Ела на морето и ще имаш 180+ ;)
Не показвам за да не дразня... жителите на столицата... :P
Не показвам за да не дразня... жителите на столицата... :P
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Росене, аз със Виваком във Варна повече от 30 Mbps не мога да видя през повечето време (аз виждам между 15 и 20), пък камо ли да видя 180. Сигнала е ужас.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
На мен повече от Слънчака не ми дават да ходя/говоря... (angry)
Ела в Бургас и ако направиш по-малко от 150 (разбира се, не 2 етажа под земята), ще заплюя публично Виваком, ОК?
В момента е на 2xCA 256QAM 20MHz, знаеш колко е, всяко сите вече е с 10GE
Ела в Бургас и ако направиш по-малко от 150 (разбира се, не 2 етажа под земята), ще заплюя публично Виваком, ОК?
В момента е на 2xCA 256QAM 20MHz, знаеш колко е, всяко сите вече е с 10GE
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Аз не мога да агрегирам 1800 и 2100 на телефона. Само 900 и 1800 (което имам само извън града). Иначе все още няма LTE 2100 в града. Дори и с network search през телефона на баща ми (който позволява band locking и при търсене на мрежи показва 2G, 3G и LTE) не го засича. Само другите два оператора имат.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
>> Ела на морето и ще имаш 180+
Не показвам за да не дразня... жителите на столицата...
Ясна работата, явно си единственият у квартала към Виваком и затова имаш такива скорости - целио мобилен спектър е твой
:D
Не показвам за да не дразня... жителите на столицата...
Ясна работата, явно си единственият у квартала към Виваком и затова имаш такива скорости - целио мобилен спектър е твой
:D
Браво Ванка, поздравления, страхотни резултати (yes)
Виждам над 150 Mpbs от Виваком и във Шумен и Свищов. Това ме кара да смятам, че проблемите на Dubspace идват от телефона, а не от мрежата на Виваком. Проглуши ни ушите в много постове, че мрежата на Вива не била добра във Североизточна България, а виждаме съвсем друго от останалите потребители!
Виждам над 150 Mpbs от Виваком и във Шумен и Свищов. Това ме кара да смятам, че проблемите на Dubspace идват от телефона, а не от мрежата на Виваком. Проглуши ни ушите в много постове, че мрежата на Вива не била добра във Североизточна България, а виждаме съвсем друго от останалите потребители!
[Quote]Ела на морето и ще имаш 180+ ;)
В момента е на 2xCA 256QAM 20MHz, знаеш колко е, всяко сите вече е с 10GE[/Quote]
Чудесно! Пускай смело резултатите от морето, след някоя и друга седмица и софиянци сме там :D (yes)
П.П. За VoLTE при Вива имаш ли някакво инфо? Трябва да стане до края на годината?
В момента е на 2xCA 256QAM 20MHz, знаеш колко е, всяко сите вече е с 10GE[/Quote]
Чудесно! Пускай смело резултатите от морето, след някоя и друга седмица и софиянци сме там :D (yes)
П.П. За VoLTE при Вива имаш ли някакво инфо? Трябва да стане до края на годината?