4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Мрежата се развива и в момента, пишеш глупости
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
[Quote]Мрежата се развива и в момента, пишеш глупости [/Quote]
За коя говориш? На Вива почти всички вече са на 10GE, на Теленор са все още радиорелейки, за какво си говорим?
За коя говориш? На Вива почти всички вече са на 10GE, на Теленор са все още радиорелейки, за какво си говорим?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
[Quote]Знам как е, но знам, че единствено и само Теленор ми налагат ограничение в мрежата след достигане на 80% от мегабайтите включени в пакета![/Quote]
Какви ограничения,какви 5 лева аз съм на 1300 мегабайта от пакета който е 10 000 мегабайта което е над 80% и все още си джиткам на 4g и нямам проблем с мрежата на Теланор.
Какви ограничения,какви 5 лева аз съм на 1300 мегабайта от пакета който е 10 000 мегабайта което е над 80% и все още си джиткам на 4g и нямам проблем с мрежата на Теланор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
като радиопокритие -това 10ge е келфайда при малко на брой клетки-например като във Варна
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Съгласен за Варна!
Утре ще съм там!
Ако е реАЛНО ТОВА което видях тук, ще има промени.
Сериозно дори не мога да повярвам, ЩЕ, ама утре и повярвай ми, ЩЕ по веригата...
Утре ще съм там!
Ако е реАЛНО ТОВА което видях тук, ще има промени.
Сериозно дори не мога да повярвам, ЩЕ, ама утре и повярвай ми, ЩЕ по веригата...
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Едно кръгче през София ще направиш ли, шефче? Нещо нета в Симеоново на Вива се дъни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Мога да кажа, че на повече места във Варна дори и на -73 получавам 20 Mbps. Трябва малко повишение на backhaul-а до определени станции. Като се сложат по-нагъсто базови станции (имам предвид повече на брой) и се направи финна настройка, ще стане доста добре. Засега само във Владиславово съм виждал между 60 и 80 Mbps. Трябва и към плажа да се обърне внимание, че покритието и скоростта са доста зле (защото е много на ниско). Теленор за там си имат пераментен cell on wheels (клетка на колела) и макар и да беше на релейка (защото е трудно да се прокара оптика, понеже както казах, е много на ниско)
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Какви 10г, какви релейки? Много си зле.
Теленор отдавна имат оптики на много сайтове. А и какво е лошото на релейките? Има релейки с по 10г bw.
И какво ще се случи като дойдеш във Варна :), ще отидеш на плаж?
Теленор отдавна имат оптики на много сайтове. А и какво е лошото на релейките? Има релейки с по 10г bw.
И какво ще се случи като дойдеш във Варна :), ще отидеш на плаж?
Страхотна е мрежата на Теленор! Дори и през бисквитката, която е ограничена се постигат отлични скорости. Утре ще я сложа картата в айфона, да видим какво е положението реално.
Samsung GALAXY S22 Ultra