4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Ето и от мен днес от кварталите Хаджи Димитър и Левски Г. Последния шот е около хотел Акорд и от кръчмата срещу хотела с по-слабите резултати. Както се вижда има доста тестове с по-слаби резултати.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Може би тук не е мястото, но кой е най-подходящия режим, така че да ползвам 4Г и при разговор да ме прехвърля на 3Г (т.е. режим без 2Г)
Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Теоретично LTE/WCDMA. Обаче четох в руския сайт, че при някои модели по-добре LTE/CDMA/UMTS да се избере, че било по-стабилно. Опитай по двата начина и ще решиш.
Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Как влезе в това меню?
Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Мисля,че това е приложение.
Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
С това приложение
Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Теленор,Стара Загора,повечето ми тестове са около тази скорост,не е много,но мисля,че стига,освен това се държи стабилно.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
А тези скорости използваеми ли са реално? Като изключим торентите, има ли сайтове които поддържат 150 мбита да сваляш от тях? Свалял съм windows от Microsoft, и държеше около 80 мбита през мобилния.
Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
[Quote]А тези скорости използваеми ли са реално? Като изключим торентите, има ли сайтове които поддържат 150 мбита да сваляш от тях? Свалял съм windows от Microsoft, и държеше около 80 мбита през мобилния. [/Quote]
Всеки уважаващ себе си CDN има поне 100-Gbps fiber-optic, на кабел без проблем си свалям с 800-900MB/s, на мобилния с 150+
Вие в кой век живеете?
Всеки уважаващ себе си CDN има поне 100-Gbps fiber-optic, на кабел без проблем си свалям с 800-900MB/s, на мобилния с 150+
Вие в кой век живеете?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.