4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Първо. А1 не са въвели 4.5Г мрежа навсякъде. Доколкото си спомням в медиите пишеше, че до края на лятото ще я въведат. Очевидно скорост 40 мбпс не е ЛТЕ-А.
Второ. Вие с Ванката научихте наизуст къде са клетките на Виваком и къде се получават високи скорости. Много е лесно да застанеш срещу клетката и да тестваш така. ;)
Второ. Вие с Ванката научихте наизуст къде са клетките на Виваком и къде се получават високи скорости. Много е лесно да застанеш срещу клетката и да тестваш така. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Ти добре ли си? Ванката да не е длъжен да обикаля цяла София като гламав, да псука тестове, само и само да е обективен в твоите очи? Повечето хора в темата пускат тестове от местата където прекарват времето си най-често.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Happy, Младост 3, София
"Гарантираната" мрежа на А1 е пред колапс.
"Гарантираната" мрежа на А1 е пред колапс.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Платен трол. Как аз изкарвам по-високи резултати, а ти не. Айде стига с тоя театър. Много хитро публикуваш само ниски скорости на А1. Разкрий се по-добре. И на теб ти видяхме кирливите ризи.
Ето тест от мен!
Ето тест от мен!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Тест от работното място Vivacom Шумен:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Не беше към теб репликата ми. Със сигурност няма да тръгна по цяла София като някой идиот, да си правя карта на скростите при телекомите. Идеята е много добра наистина, и ако повече хора се включат може и да се получи. От този форум са излизали много добри идеи. (yes)
Аз имам чувството, че на предплатените карти режат нещо от скоростите.
Аз имам чувството, че на предплатените карти режат нещо от скоростите.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: 3.9G-LTE (BG-стандарт) - сравнителни тестове в България!
Ето един от мен.
Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Поне 4Г-то изпълнява функцията на 3Г - А1
Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Направих поредица от тестове на А1 по бул. Никола Вапцаров, покрай Семинарията, телевизионната кула, Румънското посолство, после по Черковна покрай Султан тепе, Мадрид чак до Била (Сухата река). И от това по-обективно здраве му кажи... :D
Samsung GALAXY S22 Ultra