4G LTE в България - сравнителни тестове!
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Лозенец, Царево, Южното Черноморие. Не София :).
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/4135064587
А1 Лозенец, Южното Черноморие.
А1 Лозенец, Южното Черноморие.
-
Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/4135080615
А1, отново в Лозенец.
Честно казано, интересуват ме не толкова високите скорости на аплоуд, колкото плътността на покритието на мрежата. А е факт, че мрежата на А1 е много добра.
Откакто смениха бранда обиколих БГ 2 пъти и мрежата е супер. Да, има какво да се желае още, но е въпрос на време. И Теленор като пуснаха 4G в края на 2015 г. мисля, им трябваше една година време докато я уплътнят и настроят.
А е факт и друго - с тази плътност на покритието, във всеки един град извън София, в сграда не ми прехвърля на 3G, а се държи стабилно на 4G.
По отношение на батерията - издържа до 30 % повече отколкото на 3G, което е много добре.
А1, отново в Лозенец.
Честно казано, интересуват ме не толкова високите скорости на аплоуд, колкото плътността на покритието на мрежата. А е факт, че мрежата на А1 е много добра.
Откакто смениха бранда обиколих БГ 2 пъти и мрежата е супер. Да, има какво да се желае още, но е въпрос на време. И Теленор като пуснаха 4G в края на 2015 г. мисля, им трябваше една година време докато я уплътнят и настроят.
А е факт и друго - с тази плътност на покритието, във всеки един град извън София, в сграда не ми прехвърля на 3G, а се държи стабилно на 4G.
По отношение на батерията - издържа до 30 % повече отколкото на 3G, което е много добре.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Пак от Лозенец, но от софийския и не е А1, а от телекома с най-скапаната мрежа! (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 04 мар 2015, 17:58
Голям сте веселяк! София не е България .:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
[Quote]Животът ми е концентриран в София, така че мен ме интересува услугата тук, а не в Тамбукту каква е. Последните няколко дни меря скорости в София от мрежата на А1, и можете да си я задържите стабилна само за вас. Като ви гледам пинга какъв е, не бих се хвалил със стабилност! В Казанлък също ви е зле мрежата, като Теленор са отличници. Иначе, да, веселяк съм по природа и обичам да иронизирам некачествените услуги и всичко свързано с това. [/Quote]
(yes)
Това е реалноста. Мрежата на Мтел в София е под всякаква критика. Троловете и служителите на Мтел, вместо да плюят по хората, които изнасят неудобните факти, да се замислят къде потъват 900 милиона лв. всяка година, пари плащани от клиентите на Мтел, за да получават насреща такава подигравка...
(yes)
Това е реалноста. Мрежата на Мтел в София е под всякаква критика. Троловете и служителите на Мтел, вместо да плюят по хората, които изнасят неудобните факти, да се замислят къде потъват 900 милиона лв. всяка година, пари плащани от клиентите на Мтел, за да получават насреща такава подигравка...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Мрежата си е добре. Нета ми е добър, където и да съм отишъл. Сърфирам си в нета, гледам онлайн телевизия, гледам от тубата, ФБ, Вайбър, А1 Xplore Music всичко си работи идеално без прекъсване.
Радвам, се че А1 ви дразни по мозъчните клетки.
Радвам, се че А1 ви дразни по мозъчните клетки.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
В централата не прекъсва, сигурен съм. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
[Quote]Радвам, се че А1 ви дразни по мозъчните клетки.[/Quote]
Хахахаха, през о**я работа ми е за А1. Не съм им абонат, а взех предплатена от тях, да не ми събира прах айфона в шкафа. “Утре”, като и изтече давността, ще я хвърля в тоалетната и ще пусна водата. :D Да ме дразни А1? По-скоро изпитвам съжаление за абонатите им, които са разписали договори и чакат да изтекът. :D И всичко това го написах и публикувах през мрежата на Теленор, на които съм истински абонат на договор. При това доволен! Това е най-важното, да сме доволни от това което ползваме. :)
Хахахаха, през о**я работа ми е за А1. Не съм им абонат, а взех предплатена от тях, да не ми събира прах айфона в шкафа. “Утре”, като и изтече давността, ще я хвърля в тоалетната и ще пусна водата. :D Да ме дразни А1? По-скоро изпитвам съжаление за абонатите им, които са разписали договори и чакат да изтекът. :D И всичко това го написах и публикувах през мрежата на Теленор, на които съм истински абонат на договор. При това доволен! Това е най-важното, да сме доволни от това което ползваме. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra