4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
В Япония изключително много използват мобилния интернет за видео, което естествено е различно от четенето на съобщения от социалните мрежи ;)
Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Най-обективния коментар от доста време насам! (yes)
Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Абе не съм много сигурен, девойките и не само тук гледам, че масово си пускат Planeta канала в youtube и дори не го гледат, а само го слушат. Доста хора също гледат клипове или телевизия докато пътуват.
Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Един тест на А1 баш пред магазина им на бул. Витоша до бившия фонтан. :D
Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Точно така в градския транспорт наблюдавам същото, хората са се зомбирали поне 2/3 от пътуващите. Яко тубата и социални мрежи. Така, че мнението на човека по-долу не е много обективно.
Все повече хора около мен ползват големи пакети с интернет, независимо от оператора и не ползват домашен по WiFi. Последно един мой клиент ми каза, че е взел най-големия план от Теленор, когато беше с 40000 МБ плюс още 20000 МБ като доп.пакет. и не ползва домашния.
Истината е една, както отбеляза и @mishobehar - в България имаме качествена услуга на сравнително ниска цена спрямо повечето европейски и други конкуренти! Никой мобилен оператор, не говоря за ВИРТУАЛЕН не дава 2000 минути и 2000 МБ за ?6!!!
Все повече хора около мен ползват големи пакети с интернет, независимо от оператора и не ползват домашен по WiFi. Последно един мой клиент ми каза, че е взел най-големия план от Теленор, когато беше с 40000 МБ плюс още 20000 МБ като доп.пакет. и не ползва домашния.
Истината е една, както отбеляза и @mishobehar - в България имаме качествена услуга на сравнително ниска цена спрямо повечето европейски и други конкуренти! Никой мобилен оператор, не говоря за ВИРТУАЛЕН не дава 2000 минути и 2000 МБ за ?6!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Доста лош резултат, ще взема и аз да направя тест там, че и без това ще минавам през Витошка, да видим какво ще излезе.
П.с. това този стария, която е близо до НДК ли е или този по-надолу, който е по към Съдебната?
П.с. това този стария, която е близо до НДК ли е или този по-надолу, който е по към Съдебната?
Според мен мнението му е доста обективно и ще обясня защо. Първо София не е България. В София доходите са доста по-високи, съответно повече хора могат да си позволят планове по над 30 лв с над 10000 МБ(Не споменавам скритите планове, защото не всеки знае за тях). В провинцията нещата са различни. Там доходите са по-ниски, населението по-бедно и съответно масово продаваните планове са между 10 и 20 лв. и ползването на мобилен интернет не позволява много гледане на клипове в тубата.
Така че много са малко хората, които могат да отделят повече от 20 лв. за план. Единствено скритите оферти който хване
Така че много са малко хората, които могат да отделят повече от 20 лв. за план. Единствено скритите оферти който хване
Не мисля да се занимавам с виртуални. Отзивите в интернет за Lyca mobile и Vecton, дето Бачев рекламираше тука са просто трагични - 0.5/5, 1/10...
Зареждаш пакет и не ти се отбелязва. Таксуват се повече данни и никой не реагира, връщаш си парите с Paypal, заплашват, че ще те съдят, даваш им кредитната карта - чарджват я два-три пъти за една ПОКУПКА. За капак пишат, че понякога няма мрежа с часове и дори дни, явно докато се разплатят с физическия оператор.
Дори в България кой щеше да стане мрежа за виртуални оператори? Глобул ако не бяха успели да омаят норвежците - със старата скапана мрежа, в която звъниш, дава ти свободно, а после ти се карат, че въобще не си се обаждал...
Зареждаш пакет и не ти се отбелязва. Таксуват се повече данни и никой не реагира, връщаш си парите с Paypal, заплашват, че ще те съдят, даваш им кредитната карта - чарджват я два-три пъти за една ПОКУПКА. За капак пишат, че понякога няма мрежа с часове и дори дни, явно докато се разплатят с физическия оператор.
Дори в България кой щеше да стане мрежа за виртуални оператори? Глобул ако не бяха успели да омаят норвежците - със старата скапана мрежа, в която звъниш, дава ти свободно, а после ти се карат, че въобще не си се обаждал...
Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
A1 на 5 км извън Търговище
Понякога пада на 3G 900, което е със скорост от 3,5 Mbit/s за upload и пада на 2G при разговор понякога.
На същото място:
Telenor имат Band 3 с -90 dBm
Vivacom Band 8 3MHz -114 dBm 😂
Понякога пада на 3G 900, което е със скорост от 3,5 Mbit/s за upload и пада на 2G при разговор понякога.
На същото място:
Telenor имат Band 3 с -90 dBm
Vivacom Band 8 3MHz -114 dBm 😂
Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Може би не е за тук въпросът ми, но как да направя тала, че телефона ми да се свързва с клетката с агрегации, защото разликата е огромна