4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
С какво устройство са правени тези тестове?
Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Самсунга отново не се връзва както трябва и изкара download 80
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
На S9+. Стоя си вкъщи и си пускам тестове. На първата картинка трите теста до 10 мбпс са на теленор другите са на виваком. Всичко е правено на един телефон. На втората картинка е един тест на виваком на същото място.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Хаха това -0.00 направо цепи.:D
Ами значи не би трябвало да е от устройството, принципно мрежата на Теленор в София е много добра.
И A1 и Виваком си имат "дупки" в София и съм имал лоши резултати, но не чак толкова лоши.
Ами значи не би трябвало да е от устройството, принципно мрежата на Теленор в София е много добра.
И A1 и Виваком си имат "дупки" в София и съм имал лоши резултати, но не чак толкова лоши.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Тъй като имам опит с един друг оператор - когато даде 0.00 е реално около стотина килобита ъплоуда. Колкото да се отварят страниците и клиповете в SD, става.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Абсолютно си прав. Аз го гледам горе на брояча и при 0.00 си има някакви килобити ъплоуд.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Позавърнаха се хората от почивка и паднаха скоростите. Тестовете са от вкъщи. Обходиха целия апартамент. Резултатите не са нещо особено, но ми харесва че са почти постоянни скорости, а пинга е винаги къс.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Много си зле :D. Да ти завиди човек. При мен изглежда изобщо не са заминавали... Тестовете са от квартала на виваком. Само този 13 мбпс и тези под 10 мбпс са на теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Виваком, Варна Засега това ми е най-високият резултат. Само не разбирам защо винаги ме свързва със сървър от София.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Най-вероятно не си си включил местоположението.