4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Най-вероятно в Стара Загора (ако правилно съм разбрал си там), все още бичат 4Г на 5 Мхц, докато в София на места имат и 15 МХц.
Като вземат целия спектър през март-април би трябвало и при тебе да е ОК.
Като вземат целия спектър през март-април би трябвало и при тебе да е ОК.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
И при мен във Варна ми мирише на 5 MHz, защото както някои знаят, сигнала е доста зле и е от рода 100-108 dBm. В много малки случаи може да достигна 30 Mbps. През повечето време е от 5 до 20 Mbps. Дано и тук има 10 или 15 MHz, че после и сигнала и скористите да са на ниво.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Нямам идея дали съм прав. Гадая, на базата на неща, които съм дчул оттук-оттам, но ми звучат логично. Така че не разчитай на моята информация....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
И моите предположения са в тази насока.Моите факти-над 1000 мб за тестове в Стара Загора, само веднъж постигнах 30 мб/с и то в 2 през нощта,на 50 метра срещу антената,основно меря около 12-18 мб/с. Питах служители в 2 офиса на Теленор каква е скоростта в града,казаха ми около 25 мб/с.Аз не се оплаквам,доскоро бях на Виваком АДСЛ на 10 мегабита в къщи,така,че тези 15 са ми добре,но са далече от 40-50. Сега забелязах,че преди зареждаше светкавично мобиле.бг(автомобилите),сега леко се чуди на някои обяви.Другото,което е,че в доста магазини се губи и слиза на 3G, а в сгради обхвата е 2 от 4.
3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Джи-Пи-Ер-Ес-а на Теленор се отпушва на места (за София). (woo)
Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Къв GPRS, кви 5 лева? Май някои още не са спрели да вярват на това, което изобщо не е вярно. Много пъти съм го казвал, но проблема е от честотния спектър.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
[Quote] само веднъж постигнах 30 мб/с и то в 2 през нощта,на 50 метра срещу антената,основно меря около 12-18 мб/с[/Quote]
Правилно ли съм разбрал: Висял си в 2 през ноща, пред антената, да правиш тестове (woo)(woo) Това е на път да бие една друга мъдра мисъл от този форум, че Мтел заглушава Вивата в софия. :|:S(woo):D(blush):(
Правилно ли съм разбрал: Висял си в 2 през ноща, пред антената, да правиш тестове (woo)(woo) Това е на път да бие една друга мъдра мисъл от този форум, че Мтел заглушава Вивата в софия. :|:S(woo):D(blush):(
Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Ич да не ти пука. :D Достатъчно се посмях. До утре. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Бях на гости в блок срещу който има антена на Теленор,просто реших да пусна един тест по едно време,какво странно има?:D Просто исках да видя как е в ненатоварен час.
Ами нали ще закриват психиатриите,трябва да се внедряваме в обществото!:D:D:D
Ами нали ще закриват психиатриите,трябва да се внедряваме в обществото!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Нови тестове за месец февруари 2016 г. в 4G LTE мрежата на Макс Телеком, София: http://www.speedtest.net/my-result/a/1718720426 http://www.speedtest.net/my-result/a/1716585391 http://www.speedtest.net/my-result/a/1716583839
Както знаете, абонаментния план е 30 GB за 15.90 лв. на месец, с включена безплатна LTE бисквитка за ползване. Дано доживеем времето, когато и тройния картел ще предложи подобни параметри на клиентите си!
Както знаете, абонаментния план е 30 GB за 15.90 лв. на месец, с включена безплатна LTE бисквитка за ползване. Дано доживеем времето, когато и тройния картел ще предложи подобни параметри на клиентите си!