4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Овча Купел
Sent from my iPhone using Tapatalk
Скорости от Виваком от карта на сметка и съответно от предплатена карта.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Мол Марково тепе
Малко събрани тестове. Оставаше ми доста трафик и реших да го използвам.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Samsung GALAXY S22 Ultra
Vivacom Шумен по ул. “Т. Икономов”:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Опредледно спеед теста на виваком показва повече от добри резултати даже в района където съм е 500 мгбс, но до там! Телефонията продължава да е най-зле от всички ( даже основно си ползвам Теленор да звъня на когото и да е било). Волте го прецакаха и не е така качествено от три дни е много зле. Иначе като пусна да хотспотвам разбирам колко е зле нета на Виваком....дропва постоянно, една телевизя не може да гледаш без да спира нон стоп. Определено договор никога няма да сключа пак с тях! И тези дета са ми прехласнати по виваком - не разбират от нищо освен да си ги харесват.
Това, което чуваш по време на разговор е го класифицираш за "най-зле" е единствено това, което успява да ти изпрати отсрещната страна и именно от състоянието на апарата там зависи и усещането до колко е качествен разговор . Проблеми с волте съм нямал въпреки, че използвам чужд операторски профил за това. На шотовете са показани договорката на двата режима на evs кодека superwideband 24.4 kbps и 13.2 kbps channel aware.mjoy383 написа:Телефонията продължава да е най-зле от всички ( даже основно си ползвам Теленор да звъня на когото и да е било). Волте го прецакаха и не е така качествено от три дни е много зле.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Последна промяна от Maxthon на 22 дек 2019, 10:28, променено общо 1 път.
Проведи разговор Виваком-а1 и гледйа какво става....нищо не се разбира...телефоните на които звъня не са евтини боклуци както и моя....просто са си калпав оператор
съгласен, а1 към а1 е супер качеството. Виваком с Виваком не съм пробвалmjoy383 написа:Проведи разговор Виваком-а1 и гледйа какво става....нищо не се разбира...телефоните на които звъня не са евтини боклуци както и моя....просто са си калпав оператор
Да и проблема поради каква причина трябва да е в мрежата на Виваком? Ако беше там нямаше ли да има такива аномалии и с разговори изцяло вътрешни в мрежата? Всъщност съм имал случаи с прекъсвания на разговора, но с 2г отсреща и стар телефон. Интерконекта с теленор е на съвсем друго ниво. А преди няколко години на нова година след като се обадих на познат в Харманли и разговора накъсваше извънредно много (към Мтел). При следващия разговор пак към Мтел изненада абсолютно същото. И директно последва въпрос - Да не би да си в Харманли? А пак изненада познах другият познат беше в района. Цялата мрежа им там си беше дала почивка. И пак изненада с Теленор и други Виваком абонати нямаше проблем.mjoy383 написа:Проведи разговор Виваком-а1 и гледйа какво става....нищо не се разбира...телефоните на които звъня не са евтини боклуци както и моя....просто са си калпав оператор
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk