Какво имаш предвид, нещо за гласовите услуги ли? Наистина качеството при оранжевите е много по-ниско спрямо А1. Явно едното е за сметка на другото.ive123 написа: ↑19 мар 2020, 12:41а при Виваком получаваш такова обаждане, че все едно не си го получилApple_fan написа:Както написах в другата тема за мрежите, Виваком има много добре изградена 4Г мрежа като скорости в София
Докато при А1 трябва да съм със сигнал под 80 дбм, за да постигна високи скорости, то при Виваком дори и при по-слаб 4Г сигнал правя скорости над 100 мбпс, което е СУПЕР. В затворени пространства също постигам високи скорости. Получава се голям парадокс. При А1 получавам по-ниски скорости при по-силен сигнал, отколкото при Виваком, където получавам по-високи скорости, но при по-слаб сигнал.
Sent from my iPhone using Tapatalk
4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Теленор гр.Бургас
https://www.speedtest.net/my-result/a/5861123317
https://www.speedtest.net/my-result/a/5861123317
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
И при Виваком има HD качество на разговорите, но само при свързване на абонати от Виваком, а към останалите оператори е по-ниско!ive123 написа: ↑19 мар 2020, 12:41а при Виваком получаваш такова обаждане, че все едно не си го получилApple_fan написа:Както написах в другата тема за мрежите, Виваком има много добре изградена 4Г мрежа като скорости в София
Докато при А1 трябва да съм със сигнал под 80 дбм, за да постигна високи скорости, то при Виваком дори и при по-слаб 4Г сигнал правя скорости над 100 мбпс, което е СУПЕР. В затворени пространства също постигам високи скорости. Получава се голям парадокс. При А1 получавам по-ниски скорости при по-силен сигнал, отколкото при Виваком, където получавам по-високи скорости, но при по-слаб сигнал.
Последна промяна от Rumm на 21 мар 2020, 18:19, променено общо 1 път.
Че от кога има hd свързаност между операторите?Rumm написа:И при Виваком има HD качество на разговорите, но само при свързване на абонати от Виваком, а към останалите оператоти е по-ниско!ive123 написа: ↑19 мар 2020, 12:41а при Виваком получаваш такова обаждане, че все едно не си го получилApple_fan написа:Както написах в другата тема за мрежите, Виваком има много добре изградена 4Г мрежа като скорости в София
Sent from my Ericsson R320s using WAP browser
Теленор нещо ги е ударила короната...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Нямам идея. Даже сега видях, че е било само 4G.
Спазвам карантината и тествам от вкъщи. И в момента е само 4G. Ту е 4G, ту минава на 4G+. Нестабилно е. Ето сега хванах стабилно с +.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ст.Загора Теленор
Да добавя,че теста е 20мхц на 2600 и 15 на 2100.Не позволява тройна агрегация,2600 се агрегира произволно с 1800 или 2100.Телефона е подходящ,имал съм тройна в Пловдив и Сл.бряг.
При мен има тройна агрегация и тестът е от Руски паметник в столицата.