4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Да не са сложили нова антена наблизо,толкова бързо да са добавли честотата....не знам.Близо до антена аз и досега си правя над 50
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
На мен самсунга ми показва 15 MHz - Мтел, Ловеч
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
И при мен от вчера в Шумен:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Теленор още ли са на 10 MHz? Аз не мога да проверя на каква честотна лента са, защото телефона ми не е Samsung.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Не, вече са на 15мх и те, но с истинското 4G. Това е от преди половин час някъде, от вкъщи в квартал Хаджи Димитър.
http://www.speedtest.net/my-result/i/1637615140
Хубав ден на всички!
http://www.speedtest.net/my-result/i/1637615140
Хубав ден на всички!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Тва вече е скорост. Сега да пускат и пакети с по 100-200, а за най-високите такси и неограничени ГБ. Иначе се обезсмисля цялата работа...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Е що да се обесмисля? То си е капацитет, няма връзка с потреблението.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Малииии, това е... впечатляващо!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Пакети от по 100-200GB няма никъде по света... Може и да има, но според мен 100GB под 150лв на месец няма да бъде. За какво са ви 100? Аз лично ползвам 2-3 и са ми предостатъчни.
Вчера се върнах от Румъния, бях на почивка там за празниците. Взех си предплатена карта, за да ползвам интернет и офертата беше следната:
6 евро - Неограничени разговори/смс във Водафон, 500 минути към всички и общо 8GB 4G интернет. Прилагам скрийншот. Ето това наистина е топ оферта.
Вчера се върнах от Румъния, бях на почивка там за празниците. Взех си предплатена карта, за да ползвам интернет и офертата беше следната:
6 евро - Неограничени разговори/смс във Водафон, 500 минути към всички и общо 8GB 4G интернет. Прилагам скрийншот. Ето това наистина е топ оферта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Не виждам за какво може да се ползват тези високи скорости освен за сваляне на големи файлове от хора в движение. Иначе 3Г връзката върши идеална работа за всичко останало.