4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Още намаля.Вчера когато направиха честотната лента 15 мхц се вдигна чувствително,но сега пак се върна на старите стойности.Поне при мен никакво подобрение!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Ето тестове от Samsung Galaxy J5. Третия тест е на слаб сигнал.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Айде и 4G на Виваком полетя!!! Страхотно покритие както на открито, така и на закрито, пълен обхват на всякъде (woo)
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Покритието на Vivacom във Варна е почти отвратително.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Браво за Виваком. Чакаме и ние в далечните краища на България.
Ето и резултати от втория сим слот на Asus Zenfone Max. Картата е на Боб, моят приятел го оставих с 4-те ГБ които има. 10ГБ на Виваком като дойде 4Г във Видин :D
Ето и резултати от втория сим слот на Asus Zenfone Max. Картата е на Боб, моят приятел го оставих с 4-те ГБ които има. 10ГБ на Виваком като дойде 4Г във Видин :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Ето тест от Теленор. http://www.speedtest.net/my-result/a/1915829319
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
В Шумен още ги няма ... явно празнуват Гергьовден :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Тест на M-Tel в Шумен:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм