4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Да, Виваком. Ето и един от сега последен, че дърпа по 150-60мб на тест. http://www.speedtest.net/my-result/a/2020116449
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Ехеее, 104 Mbps. Това е много. Аз максимум мога да изкарам 75 Mbps. Явно оператора ми е много зле и в повечето случаи съм на 30-40 Mbps.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Просто се дразня от това как на един оператор може да има толкова нестабилна мрежа.
1. Нестабилен ping.
2. Нестабилен download
3. Когато правя тестове, (казвал съм го и преди) ме разкачва от LTE и ме връща на 3G.
Явно ще трябва доста да се настройва и оптимизира мрежата.
1. Нестабилен ping.
2. Нестабилен download
3. Когато правя тестове, (казвал съм го и преди) ме разкачва от LTE и ме връща на 3G.
Явно ще трябва доста да се настройва и оптимизира мрежата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Малко са им честотите рано или късно при всички оператори ще се усети,ако не намерят допълнително спектър или не започнат агрегация с друг спектър
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Възможно е да се направи агрегация на 1800 и 2600 MHz (2600 е напълно свободен), ама ще трябва да има доста базови станции. Теленор почти навсякъде не са с оптика, а с антени, и заради това ping-а и download-а са зле.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Работят по оптиките и постепенно ги включват, 2100 е по-близо до 1800 и е по-подходящ,най-подходящ е 800 но не е свободен
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Във Варна хич не са на оптика. Както казах, те са на антени.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
4G Telenor Сл.Бряг .Много съм разочарован.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Виваком, тази сутрин http://www.speedtest.net/my-result/a/2022008305 от вкъщи.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
[Quote]Виваком, тази сутрин линк от вкъщи.[/Quote]
Нямаш нужда от стационарен интернет доставчик... ;)
Нямаш нужда от стационарен интернет доставчик... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.