50 човека на протест срещу мобилните оператори!

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Re: 50 човека на протест срещу мобилните оператори!

Мнение от Crazy Heart » 20 яну 2011, 16:34

Залагам 3 лева, че няма да разбереш къде и как се ползва "й"...

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 20 яну 2011, 16:42

Българите са най-ниско образованите в Европа, затова така ви крадат и лъжат мобилните оператори. Щом сте излъгани, значи сте тъпи и лесно се хващате за въдицата. Ако бяхте по-умни, сметките ви нямаше да бъдат надписани.И тея 50 човека са някакви младежи, които едно изречение не могат да кажат като хората. Умните и трудолюбиви хора бяха на училище или на работа. Те не се занимават с глупости.

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 20 яну 2011, 16:50

[Quote]Българите са най-ниско образованите в Европа, затова така ви крадат и лъжат мобилните оператори. Щом сте излъгани, значи сте тъпи и лесно се хващате за въдицата. Ако бяхте по-умни, сметките ви нямаше да бъдат надписани.И тея 50 човека са някакви младежи, които едно изречение не могат да кажат като хората. Умните и трудолюбиви хора бяха на училище или на работа. Те не се занимават с глупости.
[/Quote] Звучиш прекалено грубо за общия тон на този форум....

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 20 яну 2011, 17:05

Не обиждай себе си, семейството си, приятелите си, защото и те, както и ти и почти всички в този форум сме българи :)

Обективният

Мнение от Обективният » 20 яну 2011, 17:09

Ако простеста беше срещу високите цени, съгласен съм, щях да отида. Като сте толкова отворени в интернет и се вклювате във всякакви facebook групи, поне бъдете такива и наживо. Казвам на моите приятели да сменят оператора си, след като не са доволни (в случая Мтел). Те ми казват, че нямало смисъл, защото всички са едни и същи и са свикнали при тях.
Еми с такова мислене няма как да се постигне нещо.

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 20 яну 2011, 17:18

Ти довеолен ли си от оператора си?

Обективният

Мнение от Обективният » 20 яну 2011, 17:28

С малки изключения, да. Защо?
От 15 години всички плюем Мтел, че са най-големите лъжци и т.н (в някои случаи е вярно), но пак си остава лидер, защо ли...

П.С Не работя в Мтел. Не гледайте снимката на профила, просто не знам как да я махна и да сложа нова.

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 20 яну 2011, 17:52

:D Предполагам, не визираш точно мен като въпросния Ганчев, а просто искаш на него да му кажеш нещо, нали? Имат си фейсбук пиши му...Защото така, както си си формулирал отговора излиза леко объркващо и непрофесионално от твоя страна...Аз изразявам становище, което е свързано с разочарованието от това, че наистина аз лично си мислех, че ще се съберат хора, защото ежедневно само за това слушам - оплаквания от мобилните оператори. И затова смятам, че този протест трябваше да е през почивните дни и тогава ако пак беше такава посещаемостта вече наистина никой няма право да се оплаква от акулите!!!Иначе тези организатори се опитаха да направят нещо, та за в бъдеще да имаме поне някакъв избор, който ще ни изведе от омагьосания кръг...Спомням си когато изрева от глобул и се махна от тях - ето имаше избор. Ама ако и от сегашния ти оператор, на който толкова му се радваш те прецака, тогава накъде? При следващия, защото той е по читав? И така до кога?

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 20 яну 2011, 19:55

[Quote]П.С Не работя в Мтел. Не гледайте снимката на профила, просто не знам как да я махна и да сложа нова.
[/Quote]

Няма нищо срамно дори да си служител :) както виждаш аз не се крия :) А относно снимката, сменя се от профила :)

XN3K
Регистриран: 20 яну 2011, 20:02

Мнение от XN3K » 20 яну 2011, 20:18

[Quote]Умните и трудолюбиви хора бяха на училище или на работа. Те не се занимават с глупости.[/Quote]

Напълно съм съгласен с този пост, както и с всичко, което е написал [B]viktor0000[/B] до тук.

Днес поне се видя колко хора не са доволни от оператора си. Аз съм доволен и не мисля да го сменям. ;)

Отговори