6300 или W850i
Re: 6300 или W850i
Сонито е по-добрия от двата модела, но ако все пак се решиш на бартер мисля, че поне 70-80лв. трябва да ти се доплати.
Е,що за съвет?! Със сигурност W850 е един от
най-неудобните телефони на SE.Бутоните за навигация под дисплея са поразително неприятни и трудни за употреба.Особено walkman бутона.В 2007г. слайдер от среден клас с дебелина 21мм не изглежда особено добре.
6300 не блести с екстри,но е много удобен,с
превъзходен корпус, с по-добър и по-голям дисплей,с по-добра производителност от W850.Аз лично не съм срещал по-удобен телефон.
А това за размера над 1MB и MP4 на 2 инча е
несериозно.Важно е как записва видео,само
хлапета гледат клипчета на такъв дисплей.
най-неудобните телефони на SE.Бутоните за навигация под дисплея са поразително неприятни и трудни за употреба.Особено walkman бутона.В 2007г. слайдер от среден клас с дебелина 21мм не изглежда особено добре.
6300 не блести с екстри,но е много удобен,с
превъзходен корпус, с по-добър и по-голям дисплей,с по-добра производителност от W850.Аз лично не съм срещал по-удобен телефон.
А това за размера над 1MB и MP4 на 2 инча е
несериозно.Важно е как записва видео,само
хлапета гледат клипчета на такъв дисплей.
Exxx тази разлика в дисплейте, значи няма значение МР4 за тебе, но има значение големината на дисплея? Разликата е 1mm в ползва на 6300. А не знам дали е точно най - важното дали записва видео, но 6300 определено снима по - зле от W850, а и 6300 няма осветление за камерата, нощно време не го виждам как ще прави клипове (ако имаш ток, че може и да не изкара до тогава)
Благодаря ви много за съвета :) .
Г-н Модератор,някой да твърди обратното относно камерата ? Не че W850 има добра камера...Още като купих 6300 отбелязах,че камерата му не струва.MP4 може и да има значение,но на по-голям дисплей.
Относно производителността и ергономиката май си траем?
Доста спам сте написали с колега ти по-долу.Когато някой не споделя мнението ви,имате навика да се нахвърляте дружно срещу
него.Подиграваш се на човека,че объркал 1MB с 1GB.А кой бъркаше MHz и KHz,B и b ?
Относно производителността и ергономиката май си траем?
Доста спам сте написали с колега ти по-долу.Когато някой не споделя мнението ви,имате навика да се нахвърляте дружно срещу
него.Подиграваш се на човека,че объркал 1MB с 1GB.А кой бъркаше MHz и KHz,B и b ?