80 000 дела срещу длъжници на "Глобул"
Re: 80 000 дела срещу длъжници на
Ние младите? И ти си 99-та? Хм...
Аз говоря за конкретния случай - плащаш си в Глобул, пазиш си бележката и никой не може да те пипне.
Аз говоря за конкретния случай - плащаш си в Глобул, пазиш си бележката и никой не може да те пипне.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Така е, само че тази Комисия има крайно ограничени права, и едно такова дело може да се точи с години, накрая и 100 000 да им сложат глоба, през цялото това време благодарение точно на тези клаузи от договорите ще са изкарали в пъти повече.
С тази си политика на заплахи и публично притискане на държавни институции, мисля че нищо добро не чака глобул.
С тази си политика на заплахи и публично притискане на държавни институции, мисля че нищо добро не чака глобул.
[Quote]Ние младите? И ти си 99-та? Хм...[/Quote]
май караш по инерция. в този форум 90% са 99 набор:D. а за другото пак четеш по система през ред без да вникнеш какво се пише'повтарям го лично за теб-когато си уведомен([B]писменно[/B]) от бившият си кредитор [u]задълженията ти са към новия[/u] и ако си платил на стария [u]се търсят по надлежния[/u] ред,[B]т.е. не погасят задължения[/B] айде моля те вникни(понапъни си мозъка) в това което съм написъл, вярно няма нищо общо с електроника и телефони ама може би ще разбереш
а chicho_tomovata_koliba е разбрал на къде ще духне вятара;)
май караш по инерция. в този форум 90% са 99 набор:D. а за другото пак четеш по система през ред без да вникнеш какво се пише'повтарям го лично за теб-когато си уведомен([B]писменно[/B]) от бившият си кредитор [u]задълженията ти са към новия[/u] и ако си платил на стария [u]се търсят по надлежния[/u] ред,[B]т.е. не погасят задължения[/B] айде моля те вникни(понапъни си мозъка) в това което съм написъл, вярно няма нищо общо с електроника и телефони ама може би ще разбереш
а chicho_tomovata_koliba е разбрал на къде ще духне вятара;)
това е ясно. аз говоря за конкретния случай - Глобул още нищо не са продали. само аутсорсват на друга фирма (засега) издирването и обажданията до клиентите. така че в конкретния случай, за който пита човекът, НЯМА никакви проблеми!
-
- Регистриран: 13 мар 2010, 23:41
ако има баламурници да връщат пари на мошенниците от глобул,да отиват и да плащат.Никога пари на глобул,нищо няма да ви направят,имам прятел,които има да им дава 890 лева според тях,вуичо има да плаща 240 лева,също нищо.не се лъжете спестете си парите,само ако имате на ваше име фирма или работите на държавна работа могат да ви прецакат.Нека съдят,при 80 хиляди длъжника невиждам как ще си върнат парите,ако дори само 10% от тях оспорят иска им,тогава ще се въвлечат и години правни борби,и огромни разходи
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(whistle) Някой нещо да е чул по темата или както и предполагах беше пушек за да се сплашат зайците :D
Сигорно чакат да се съберат поне 100 000 :D
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
има ги толкова гаранция :D:D:D:D
Абсолютна пушилка,никайкви пари на византииците,аз и преди го бях казал,че никои нетрябва и стотинка да им дава на тия измамници глобул(no)(no)(no),аз не съм чул на някои да му пратят съдя изпълнител(whistle)