Интересувам се от новия план за неограничен трафик на А1 и най-вече за тяхната услуга за допълнителна карта "extra sim".
В повечето време искам да ползвам основната карта в Нокия с копчета, а допълнителната в mi-fi бисквитка за нет. Ще си плащам 1+3 лв месечно, за да активират нета на втората карта.
В магазин на А1 управителката ми обясни, че не можело двете карти да говорят едновременно, не могат да ползват интернет едновременно, втората няма СМС, втората няма роуминг, което е ок.
Твърди още, че ако ползвам интернет на карта 2, и в същото време трябва да набера някого от карта 1, то интернета спира за времето на разговора, или ако ми се обадят през това време. Разговорите били с приоритет пред нета, не можело да се ползват едновременно, което ми се стори странно защото все пак са две различни карти с две различни устройства. Просто кацата с парите им е една (или ?)
Звънях на оператор, от там с опция 3 един младеж проверява, в крайна сметка каза, че нямало такова нещо, но в магазина ми пуснаха мухата и не знам къде е истината.
Моля да споделите опита си и дали знаете това дали е вярно. Мерси !