Когато сте в магаина и Ви откажат, пред тях наберете *88
А1 прехвърляне от договор към предплатена карта?
Re: А1 прехвърляне от договор към предплатена карта?
Миналата година, когато зададох този въпрос, имаше цена за тази услуга и въпреки това отказваха. Сега дори няма цена, така че едва ли ще се съгласят. Ако някой успее, нека сподели как го е направил.
Не се заблуждавайте и самонавивайте. И от там директно пак ще ви откажат, какъвто и предлог да изтъкнете. Такава е политиката в момента и на трите оператора. Това е, няма начин от договор да преминете на предплатена към същия оператор, а дори и на по-нисък план пак към тях. Изпробвано. Едно е какво на нас ни се иска, а съвсем друго каква е реалността. КАРТЕЛ !
Това става ако си на друг оператор и от него се прехвълиш към А1 на предплатена. Също и от А1 към друг оператор на предплатена. Е, има изисквания, не може да вземеш предплатена и веднага да се прехвърлиш. Трябва някакво време да е минало и да си зареждал поне веднъж 10 лв. Имам голям опит с прехвърляния и съм го правил това към А1 преди година и нещо, но си прецакаха предплатената и се махнах от там.
Да, това става. Не знам защо А1 вече не разрешават на клиентите да го правят директно, а трябва временно да прехвърлят на друг оператор. Явно има някаква бизнес логика, която не разбирамpetar258 написа: ↑15 дек 2021, 20:19Това става ако си на друг оператор и от него се прехвълиш към А1 на предплатена. Също и от А1 към друг оператор на предплатена. Е, има изисквания, не може да вземеш предплатена и веднага да се прехвърлиш. Трябва някакво време да е минало и да си зареждал поне веднъж 10 лв. Имам голям опит с прехвърляния и съм го правил това към А1 преди година и нещо, но си прецакаха предплатената и се махнах от там.