А1 - технически затруднения

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: А1 - технически затруднения

Мнение от board » 05 сеп 2018, 00:20

Спрете се малко с личните квалифицации.
[Quote]Докато съм в България, всичко от английския ми оператор е БЕЗПЛАТНО. 
Разговори, смс, интернет, всичко е все едно съм в Англия. Сам си направи изводите.
[/Quote]
В общи линии и при българските оператори е така в ЕС.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: А1 - технически затруднения

Мнение от board » 05 сеп 2018, 11:11

Човек, кой в днешно време ползва Прима в смартфона си? С нормален договор с оператор, си пътуваш из ЕС и спокойно си говориш и ползваш интернет.

Ти колко плащаш в Англия на месец и какво получаваш?

andrianivanov
Регистриран: 28 дек 2011, 15:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: А1 - технически затруднения

Мнение от andrianivanov » 05 сеп 2018, 11:43

Имам немска карта на Водафон и плащам 30 лв на месец. Немска карта на Ортел също както и много мои познати Българи Лично при мен е по удобно с предплатена карта отколкото на договор предвид обвързването. А1 към днешна дата за мен предлагат добри пакети Специално аз за България ползвам тяхните услуги но нямат 4 G и ме съмнява др оператор да има пълно покритие

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: А1 - технически затруднения

Мнение от tzincbg » 05 сеп 2018, 21:24

Прехвърли я на Теленор. При теленор предплатен ата работи и в роуминг. Но недей в телефон с включени данни, ако нямаш зареден пакет за данни. Ако парите свършат спира да приема обаждания.
Друг вариант е да минеш с гласовото меню на прима план парти или стандарт май беше. Те имат роуминг, макар и с гадни изходящи цени, поне ще можеш да я ползваш за входящи извън България. Като се прибереш пак можеш да смениш прима тарифата.

LAODSE
Регистриран: 10 ное 2012, 16:02

Re: А1 - технически затруднения

Мнение от LAODSE » 06 сеп 2018, 06:50

Темата се поизмести в друга посока,А1 се оказаха с проблем,признаха за него че и компенсация,макар и малка предложиха :D Това последното не съм го очаквал от тях честно...За мен изводите са,че ако се налага да пътува често човек из ЕС не е лошо да има втора карта на друг оператор за непредвидени ситуации,не е задъжително да е български.Частично,при наличие на wi-fi положенито спасява и voip,аз ползвам voip blazer и като цяло съм доволен,just call също за известно време,и те стават.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: А1 - технически затруднения

Мнение от Apple_fan » 06 сеп 2018, 08:58

Ако проблемът беше свързван с Теленор или Виваком, едва ли тази тема щеше да има повече от 10 мнения ;)

mamuta70
Регистриран: 11 фев 2010, 21:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: А1 - технически затруднения

Мнение от mamuta70 » 06 сеп 2018, 10:08

Така е докато не се освободи 1800MhZ нещата при нас ще са зле а и ограничения честотен спектър също е проблем. Блазе им на западняците имат си всички честоти и честотни ленти ама така е като нямат КРС;)

Отговори