Абонаментен план за Международни разговори
Абонаментен план за Международни разговори
Търся абонаментен план на който и да е наш оператор, който предлага най-голямо количество включени минути за международни разговори към мобилни мрежи в Европа или при средно потребление около 180 мин на месец за такива разговори месечната сметка на кой план би излязла най-ниска. Ще съм благодарен за всякакви предложения и съвети.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: Абонаментен план за Международни разговори
[Quote][B]Злато 180[/B]
Получавате 180 включени минути за разговори към всички национални и международни оператори на месец и 50 MB за сърфиране в интернет през телфона
* 180 минути на месец за дълги разговори към всички национални и международми оператори
* 50 MB безплатен трафик за сърфиране в интернет през мобилния телефон на месец
* спестявате неизползваните включени минути и MB-и за следващия месец
Месечна такса: 40 лв с ДДС
Включени услуги:
* 180 включени минути към всички национални и международн оператори на месец
* Получавате 50 MB трафик на данни на месец
* Автоматично прехвърляне на оставащите включени минути и SMS-и
* Безплатна гласова поща
* Пренасочване на разговори
* Задържане на повикването
* Изчакващо повикване
* Идентификация на повикване
* Безплатно SMS уведомяване, когато търсеният номер е достъпен
* Безплатно Уведомяване за пропуснато повикване
* Безплатен достъп до Обслужване на клиенти, по всяко време
* Автоматичен достъп до 3G мрежата[/Quote]
Официално този план не се предлага,но тук се чуха доста мнения че при добро желание договор на абонам.план Злато може да се сключи!
А ако разговорите ти са с тези дестинации,може да видиш и това:
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_predplateni/viva_international
Получавате 180 включени минути за разговори към всички национални и международни оператори на месец и 50 MB за сърфиране в интернет през телфона
* 180 минути на месец за дълги разговори към всички национални и международми оператори
* 50 MB безплатен трафик за сърфиране в интернет през мобилния телефон на месец
* спестявате неизползваните включени минути и MB-и за следващия месец
Месечна такса: 40 лв с ДДС
Включени услуги:
* 180 включени минути към всички национални и международн оператори на месец
* Получавате 50 MB трафик на данни на месец
* Автоматично прехвърляне на оставащите включени минути и SMS-и
* Безплатна гласова поща
* Пренасочване на разговори
* Задържане на повикването
* Изчакващо повикване
* Идентификация на повикване
* Безплатно SMS уведомяване, когато търсеният номер е достъпен
* Безплатно Уведомяване за пропуснато повикване
* Безплатен достъп до Обслужване на клиенти, по всяко време
* Автоматичен достъп до 3G мрежата[/Quote]
Официално този план не се предлага,но тук се чуха доста мнения че при добро желание договор на абонам.план Злато може да се сключи!
А ако разговорите ти са с тези дестинации,може да видиш и това:
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_predplateni/viva_international
А тези 180 минути включени важат ли за разговори с мобилни оператори в Европа(Германия Италия) или признават само стационарните. В момента съм на Profi 180 и Свят 30 и колкото и да говорих с оператор и да убеждавах account manager-a, отказаха да ми увеличат минутите или да добавят няколко пакета Свят.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Би трябвало да важат,защото [B]"180 включени минути към всички национални и международни оператори на месец"[/B] не формулира само фиксираните оператори...
Но нека хора,ползващи тарифата да споделят със сигурност дали важат.
А за Германия мобилни, може да видиш предплатената,която ти препоръчах!Проблема,обаче с Италия си остава...
Но нека хора,ползващи тарифата да споделят със сигурност дали важат.
А за Германия мобилни, може да видиш предплатената,която ти препоръчах!Проблема,обаче с Италия си остава...
В Златото минутите важат към всички международни оператори. Лично съм говорил над 2 часа месечно с мобилни в Англия, Кипър, Румъния и др. държави и нито един от тези разговори не ми е таксуван отделно.
От друга страна Златото вече не се предлага. Питах на няколко места в центрове на Виваком и ми отказаха да ми активират нова карта на такъв план. През 123 не знам дали става все още да се мине от друг план на Злато, но в бизнесцентър със сигурност не става.
От друга страна Златото вече не се предлага. Питах на няколко места в центрове на Виваком и ми отказаха да ми активират нова карта на такъв план. През 123 не знам дали става все още да се мине от друг план на Злато, но в бизнесцентър със сигурност не става.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
имам една такава карта на злато 180 ако искаш прехвърлям я на твое име и говори минутите се натрупват
Значи остава да ги ръчкам да ми прехварлят от Профи 180 на Злато 180 и да ги видим какво ще измислят пак за оправдание. А другите оператори май са по-зле откъм международни разговори?
При плановете National на Глобул минутите важат и за международни, но само Зона 1. Най-скъпият Smart пък дава възможност да добавиш 3 международни номера в група, но пак само от Зона 1.
При Мтел можеш да си пуснеш 30 мин. към Зона 1 срещу 250 точки от Мтел Клуб (whistle)
Реално Златото е с разлика най-добрата оферта за международни разговори, защото получаваш цена от 22 ст/мин при Злато 180 и 19 ст/мин при Злато 420 без да си ограничен на какъв номер и къде звъниш. Да не говорим, че имаш такт 30/1 и минутите се прехвърлят за следващ месец, което при Мтел и Глобул го няма.
При Мтел можеш да си пуснеш 30 мин. към Зона 1 срещу 250 точки от Мтел Клуб (whistle)
Реално Златото е с разлика най-добрата оферта за международни разговори, защото получаваш цена от 22 ст/мин при Злато 180 и 19 ст/мин при Злато 420 без да си ограничен на какъв номер и къде звъниш. Да не говорим, че имаш такт 30/1 и минутите се прехвърлят за следващ месец, което при Мтел и Глобул го няма.
Аз ползвам скромното Злато 30, но без проблем говоря с мобилни номера в Тайланд и Белгия. Принципът за всички златни тарифи е един и същ, така че без проблем ще се набират мобилни номера в цял свят.
Ако имате разговори с фиксирани номера в Европа, добавете пакет +Europe (80 минути към фикс. Европа и мобилни САЩ и Канада - 5лв.) Така като набирате фиксирани мрежи няма да се изразходват минутите от плана, които важат за мобилните мрежи. Минутите и от плана и от допълнителния пакет се прехвърлят, като могат да бъдат максимум 160 минути за +Europe и 360 минути за план Злато 180.
Ако имате разговори с фиксирани номера в Европа, добавете пакет +Europe (80 минути към фикс. Европа и мобилни САЩ и Канада - 5лв.) Така като набирате фиксирани мрежи няма да се изразходват минутите от плана, които важат за мобилните мрежи. Минутите и от плана и от допълнителния пакет се прехвърлят, като могат да бъдат максимум 160 минути за +Europe и 360 минути за план Злато 180.
Това ще да е последно, дано успея да ги убедя да ми сменят плана, че не са много навити на компромиси дори за бизнес клиентите и винаги са с по-прецаканите условия. Ако не стане, ще търся някои склонен да се раздели със своето "Злато".