Абонаментна програма/last min от Глобул при желание се разделим с тях?
Абонаментна програма/last min от Глобул при желание се разделим с тях?
Приятели,
Наскоро писах, че заминавам за чужбина и се чудя дали да прехвърля номера си от изтекъл договор по абонаментна програма на Глобул към предплатена или някаква друга алтернатива. Сега обаче се сетих, че тук преди сме коментирали необявен план от Глобул, нещо от сорта на last minute се цитираше, ако не се лъжа, при който правеха опит да те задържат в мрежата си като абонат на символична месечна такса от 1-2лв. Ако някой си спомня или се сеща за детайли относно тава какво включва (ако въобще включва нещо) и каква е точната цена на този план, моля да сподели!:)
Наскоро писах, че заминавам за чужбина и се чудя дали да прехвърля номера си от изтекъл договор по абонаментна програма на Глобул към предплатена или някаква друга алтернатива. Сега обаче се сетих, че тук преди сме коментирали необявен план от Глобул, нещо от сорта на last minute се цитираше, ако не се лъжа, при който правеха опит да те задържат в мрежата си като абонат на символична месечна такса от 1-2лв. Ако някой си спомня или се сеща за детайли относно тава какво включва (ако въобще включва нещо) и каква е точната цена на този план, моля да сподели!:)
Re: Абонаментна програма/last min от Глобул при желание се разделим с
Да колега, има такава програма. Тя представлява 1.20лв/2.40лв на месец и включва разговори към 12 човека на цена 0.10лв на минута! Но за целта ще трябва да си подновиш договора за 1г или 2г., т.е. щом ще си в чужбина трябва да внесеш предварително пари по сметката или някой в БГ да ти я плаща всеки месец. Надявам се че бях полезен :) Весели празници!
Много полезен, благодаря! Единствената причина да искам договора е да не пропусна да заредя предплатената карта до определения за това срок и да загубя номера си, който май се води златен или да не се възползва някой недобронамерен служител от него. Това последното го имам като пример разказан от сътрудник на оператора, който ме предупреди за тази възможност в случай, че мина на предплатена :X
Весел празник!
Весел празник!
Ако се Води НА Твое Име С Документ Че Е Преминал От АБонамент На Предплатена Такса И Пазиш Ваучер За Зареждането +Запис На Разговор С Операто С Потвържение За Датата... + СНимка На СМС до кога ти е валидна картата, ако се опитат да ти вземат номера ще се наложи освен да върнат злтния ти номери още един да ти подарят....
За да си загубиш номера си на предплатена програма трябва да не си го зареждал 1г. с 10лв. ваучер. В момента в който заредиш минимум 10лв. срока на картата се удължава с 1г. Тъй че ако няма да го ползваш мн дълго време по оферта си е на предплатена. Пък след това винаги можеш да ги минеш на абонамент и ще имаш по-големи привилегии и от 10 годишни абонати на Глобул :) тъпо но факт в България !
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Махни ги тия кавали, отивай на боб с 0лв такса и това е ,там имаш 11ст към всички мрежи не към 10 номера, тоест карата ти е използваема когато се връшаш в Бг.
Освен това за 6 месеца трябва да пускаш по един смс да не ти я спрат, сложи си го на ивент в някой календар примерно в гугъл,ако използваш услугите им да не забравиш и си готов.
Освен това за 6 месеца трябва да пускаш по един смс да не ти я спрат, сложи си го на ивент в някой календар примерно в гугъл,ако използваш услугите им да не забравиш и си готов.
Toчно на този вариант се бях спрял, преди да разбера, че безплатен роуминг мога да активирам едва след 3 издадени фактури от Боб или срещу 150лв. внесен секюрити депозит, който ще мога да си взема след този период. И понеже заминавам след броени дни, а нямам излишни 150лв - май ще остане на предплатена...криеща своите рискове за загуба на ноемра. Ще послушам съветите които да направя с цел да се подсигуря срещу злонамерно посегателство от страна на някой недобронамерен човек.
-
- Регистриран: 30 дек 2013, 22:39
да така е най добре заредете си ваучер за да може да я ползвате и в чужбина,а ако закъснеете повече от година все ще намерите някой познат да ви я презареди става и с потребител който е на такса може да ви зареди 10,20 лв да можете да си я ползвате и в чужбина
Само имай предвид, че на предплатените на Глобул НЕ можеш да си спреш ГПРС-а през оператор, а за това трябва да се грижи устройството... Не знам с какъв телефон ще го ползваш, но просто си имай едно наум...
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Никога не съм успявал нито с предплатена на глобул нито на виваком да се закача за гпрс в Роуминг. Пробвано в Гърция,Македония,Унгария,Румъния и Австрия на всичко възможно, на което се закачат картите.Има индикация за E или G ама никъде не ме закача.Въпреки че уж има дейта роуминг за предплатени, така че надали е голям проблем това.