Абсолютна глупост
Абсолютна глупост
http://www.engadget.com/2010/09/10/microsoft-celebrates-windows-phone-7-rtm-with-funeral-parade-for/
Защо Самсунг или Епъл не правят такива неща? Защото те наистина си вършат работата и самите устройства придърпват клиентите, а не такива простотии. Това си е чиста гавра. За мен е неописуемо грозно.
Защо Самсунг или Епъл не правят такива неща? Защото те наистина си вършат работата и самите устройства придърпват клиентите, а не такива простотии. Това си е чиста гавра. За мен е неописуемо грозно.
Re: Абсолютна глупост
Е, кой как свари и може.
M$ стават все по - смешни и догодина ще чакаме ускореното излизане на WP8, а WP7 ще последва съдбата на Vista.
M$ стават все по - смешни и догодина ще чакаме ускореното излизане на WP8, а WP7 ще последва съдбата на Vista.
харесвам майкрософт.. но това е наистина жалък ход...
да не говорим че от доста време насам нищо иновативно не раждат...
дано да не последват съдбата на моторола
:|
да не говорим че от доста време насам нищо иновативно не раждат...
дано да не последват съдбата на моторола
:|
Едно време си струваше да им гледаш рекламите, ако не за друго то за фън (woo)
[youtube]tGvHNNOLnCk[/youtube]
[youtube]tGvHNNOLnCk[/youtube]
Удавник за сламка се хваща :P
-
- Регистриран: 10 юни 2010, 21:06
С този ужасен интерфейс на Windows Phone 7 не мога да видя нищо сензационно, което ще грабне потребителя.Дори според мен това е най-гадната изглеждаще OS за телефон.Много трудно текста ще замени иконките ,пък камоли да бъде по красив от тях.Нега M$ да си правят жалките опити.
[quote]Защо Епъл не правят такива неща?[/quote]
Да, хич - това, че се опитаха да очернят всички конкуренти по повод антените, хич не се брои, нали?
А че е грозно и тъпо, спор няма. И там е работата, че дори мечтата им да се сбъдне, то това ще е още по-голям провал от потребителска гледна точка, понеже две тотално рестриктивни и порочни политики ще бъдат заменени с една такава...
[quote]С този ужасен интерфейс на Windows Phone 7 не мога да видя нищо сензационно, което ще грабне потребителя.Дори според мен това е най-гадната изглеждаще OS за телефон.Много трудно текста ще замени иконките ,пък камоли да бъде по красив от тях.Нега M$ да си правят жалките опити.[/quote]
Точно, по-грозно и непрактично нещо не съм виждал, абсолютно извращение. Направено е не просто за американци, но за глупавите дори по техните стандарти. Освен "предимството", че вече спокойно и с палец ще може да се борави, друго не виждам. (no)
Да, хич - това, че се опитаха да очернят всички конкуренти по повод антените, хич не се брои, нали?
А че е грозно и тъпо, спор няма. И там е работата, че дори мечтата им да се сбъдне, то това ще е още по-голям провал от потребителска гледна точка, понеже две тотално рестриктивни и порочни политики ще бъдат заменени с една такава...
[quote]С този ужасен интерфейс на Windows Phone 7 не мога да видя нищо сензационно, което ще грабне потребителя.Дори според мен това е най-гадната изглеждаще OS за телефон.Много трудно текста ще замени иконките ,пък камоли да бъде по красив от тях.Нега M$ да си правят жалките опити.[/quote]
Точно, по-грозно и непрактично нещо не съм виждал, абсолютно извращение. Направено е не просто за американци, но за глупавите дори по техните стандарти. Освен "предимството", че вече спокойно и с палец ще може да се борави, друго не виждам. (no)
-
- Регистриран: 04 авг 2009, 21:43
Това с Моторолата не беше най удачния пример ,я виж Моторолите с Андройд избиха рибата,но съм съгласен ,че новия интерфейс на УйнМо е направо отвратителен.Надявам се HTC да го пооправят със техния сенс не че ще си взимам такъв телефон ,но сигурно ще има мераклии.
Да, това събитие наистина е нередно, но интерфейса на WP7 не е лош. Даже изглежда доста красив и новаторски. Не знам защо не го харесвате, може би просто сте свикнали с една концепция за интерфейс и сега не можете да приемете нещо по-различно.