Ах, тази мила нокиа.. :)

rozofka
Регистриран: 22 апр 2009, 16:43

Ах, тази мила нокиа.. :)

Мнение от rozofka » 22 апр 2009, 16:57

Здравейте, днес си купих телефона и съм като в необрано лозе. :) Имам един проблем обаче .. картата ми с памет е 1 ГБ, а пише, че трябва да е 8.. Върнах се в магазина ( Веер ) , провериха и се оказа, че на всички телефони карите са по 1 гб.. какво да правя сега? Нямам излишни 120 лева за карта памет, а така не мога да гледам филми..

Имам и друг проблем - не разбирам нищо от тези операционни системи като цяло, до сега не съм хващала такъв телефон и не знам дори как да кача музика. Някой ако може да ми даде някой с подробни обяснения на всичко, ще съм му много благодарна! :)

Faith
Регистриран: 18 сеп 2007, 01:46

Re: Ах, тази мила нокиа.. :)

Мнение от Faith » 22 апр 2009, 17:08

Искам да ти кажа че имаш сериозен проблем.
Дано се намери някой с железни нерви и мноооого свободно време за да ти обърне внимание.

П.С. Все пак е хубаво да кажеш кой телефон си си взела (най-вероятно 5800)

rozofka

Мнение от rozofka » 22 апр 2009, 17:24

Да, 5800 е.. Знам, че е много обяснение, ама се надявам да попадна на някоя добра душа :д

scarybear
Регистриран: 06 авг 2007, 10:32

Мнение от scarybear » 22 апр 2009, 17:51

Здравей,
Първо си инсталирай диска който е в комплекта. Има програма PC Suite тя е много важна с нея прехвърляш данни. Свързваш кабела с телефона към компютъра. След това отваряш където пише карта с памет и си копираш песните там. Като прехвърлиш всичко и отидеш на музикалния плеър дай опция обнови фонотека - за да намери песните и си ги слушаш вече, може и плейлист да си правиш.

rozofka

Мнение от rozofka » 22 апр 2009, 18:04

Благодаря много, наистина:)) Аз обаче не съм инсталирала тази програма, имам си блутут на компа и с него качвам на телефона. Песните и снимките ги разбрах, обаче тези палитри.. къде да ги слагам и как аджеба да ги инсталирам така, че да ми тръгнат, защото до сега с 2 пробвах и на едната изписа нещо за грешно приложение, другата без проблем се инсталира, ама си стои фабричната.. все едно нищо не съм направила.

ЕДИТ: Телефонът ми не хваща радио.. изписва няма намерени станции?

scarybear
Регистриран: 06 авг 2007, 10:32

Мнение от scarybear » 22 апр 2009, 18:21

Палитрите задължително се инсталират в паметта на телефона, след като ги запишеш, трябва да ги инсталираш - отиваш в Меню-Инструменти-Настройки-Общи-Персонализация-Палитри-Общи
Там са ти палитрите, можеш да ги видиш преди да ги инсталираш - Опции-Преглед - ако ти харесват даваш - Инсталирай.
За радиото трябва да включиш слушалките и да намериш станции за да свири, но виж ръководството, че аз не ползвам радио и не мога да ти обясня как точно става.

rozofka

Мнение от rozofka » 22 апр 2009, 18:39

Добре, има ли значение в коя папка ги запеметя?
И този път, който си дал/а -Инструменти-Настройки-Общи-Персонализация-Палитри-Общи не мога да го намеря, като си влезна в менюто няма никаква иконка с инструменти. Да не би да говориш за настройките, защото те са с някакъв гаечен ключ.. но пък и там няма Общи.. :/

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 22 апр 2009, 18:52

Настройки-Лични-Палитри-Общи-и отмяташ палитрата , която искаш :) Иначе трябва за програмите,които инсталираш да имаш сертификат или да хакнеш телефона:) Как стават тези неща е обяснено на много места ев интернет:)

rozofka

Мнение от rozofka » 22 апр 2009, 18:59

Хмм, а аз се чудех защо всеки иска да си хаква телефона.. :) Сега като гледам никак не ми изглежда лесно, обаче.. Мерси и на теб, Бобчо.

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Мнение от Andre N.B. » 22 апр 2009, 19:04

off/ za kakvo sa ti palitri?

Отговори