Айдееее, новият МTeL! ура...
Re: Айдееее, новият МTeL! ура...
[Quote] и да кажа какви ще са новите интернет планове? [/Quote]
Еее много бързаш:D Те логото правиха 13 месеца, за цените ще почакаш 13 години:P
Еее много бързаш:D Те логото правиха 13 месеца, за цените ще почакаш 13 години:P
-
- Регистриран: 07 фев 2011, 15:16
логина с тази информация го имаше и в боба, така че беше логично да се очаква и тук да го сложат. Мисля, че това е стъпка напред за тях.
-
- Регистриран: 05 юли 2012, 13:20
Въобще цялата идея не е чак толкова лоша. В началото и на мен не ми хареса, ама като се замисля, все пак трябваше да се промени "Това е твоят глас". Все пак по-голям набор от услуги вече се предлагат.
Пич, ти си обсебил форума с това да плюеш по новото лого. Кво лошо има? На едни им гхаресва, на други - не. Аз също още не мога да свикна, ама не пощръклявам като теб.
Поне си изказвам личното мнение за разлика от платените тролове като вас.(no) Като ти гледам статистиката май нямаш повече от 1-2 мнения, които да не са в защита на Мтел (Или оплюване на другите оператори съответно). Та къде точно ви е новата стратегия, понеже това с тролването из форума си е доста старо също?
Логото и на мен не ми харесва, прилича ми на мартеница, но не това е важното нали? Какво е новото лого? Според мен е по-важно що за оператор е Мтел. Какво дават на клиентите си спрямо другите два? Освен новото лого, какви подаръци, изненади и промоции направихте за рожденния си ден? Или греша?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ами посети ли магазин на Мтел вчера, че задаваш такива малоумни въпроси? Аз го направих и получих химикалка, запалка и дори черпиха с бонбони! Това във Виваком правят ли го? Само знаете да плюете. Това е най-гадната черта на българина. Ако е да похвалите някой няма да го направите, но да го оплюете - веднага! Селяни!
mod edit: Бан. Неучтиво мнение.
vladovn
mod edit: Бан. Неучтиво мнение.
vladovn
Уморих се да се смея от писаниците ти :D Значи да се радваме, ако получим от Мтел:
[Quote]химикалка, запалка и дори черпиха с бонбони![/Quote]
То бива, бива, но това минава всякакви граници! За справка виж какви промоции пуснаха Виваком по повод 3 години от името и сравни химикалката и запалката :D
[Quote]химикалка, запалка и дори черпиха с бонбони![/Quote]
То бива, бива, но това минава всякакви граници! За справка виж какви промоции пуснаха Виваком по повод 3 години от името и сравни химикалката и запалката :D
Напротив, когато някой оператор направи нещо реално и смислено, не липсват похвали никога. Ти щом се радваш на такива замазвания на очите, може би Мтел наистина са прави да имат такова надменно отношение към клиентите (И да, това, че са се отнесли добре с теб не означава, че не са надменни, тъкмо напротив - фактът, че разчитат единствено на това, вместо да предложат по-конкурентни услуги, е доказателството за надменността им.) и да ги смятат за овце.
edit: Химикалка ще ти подарят, а това, че "субсидираните" им устройства масово са по-скъпи от тези на свободна продажба не е от значение?
edit: Химикалка ще ти подарят, а това, че "субсидираните" им устройства масово са по-скъпи от тези на свободна продажба не е от значение?
Не е нужно да посещавам Мтел-ки магазин за да слушам всеки ден общественото мнение, а ти си много лесен на писалка и бонбонки.. кой ли е малоумния в случая?
Samsung GALAXY S22 Ultra